AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Yleisiä Termejä!

Yleisiä termejä!

Varjostusväri= Kutsutaan sitä luomiväriä, jolla piirretään varjo luomivakoon ja tehostetaan silmän ulkonurkkaa

Korostusväri= On hyvin vaaleasävy jota sipaistaan vain aavistus luomen kannelle korostamaan sen muotoa

Häivytysväri= Sijoittuu kulmakarvanalle häivyttämän kulmaluuta, joka meillä suomalaisilla on yleensä voimakas, häivytysväri on sävyltään punertava, joten sen ei välttämättä tarvitse olla luomiväriä .Esim. poskipuna tai aurinkopuuteri sopivat tarkoitukseen hyvin

AHA= Alpha Hydroxy Acid eli hedelmähapot ovat aineosia, jotka valmistetaan joko synteettisesti tai muista luonnon aineista. Auttaa kuorimaan kuollutta ihosolukkoa ja sopii sen vuoksi ikääntyvälle iholle.

Antioksidantti= Sisältää A-, C-, E- vitamiineja ja betakaroteenia. Auttaa neutralisoimaan mahdollisten vapaiden radikaalien aiheuttamaa vahinkoa soluille.

A- vitamiini- Olennainen tiettyjen ihokudosten kasvun ja korjaantumisen kannalta. Pitää ihon kosteana. Sen puute saattaa aiheuttaa kuivuutta, kutinaa ja elastisuudenpuutetta. A-vitamiinin on todettu puhtaimmassa muodossaan olevan erittäin tehokas keino vähentää ohuita juonteita ja ryppyjä.

B- vitamiini - Antioksidantti kuten beettakaroteeni. Pyyhkii pois vapaita radikaaleja. Kaikki b-vitamiinit parantavat ihon terveyttä.

C- vitamiini – Auttaa korjaamaan ihoa ja kannustavat kollageenin tuotantoa ja korjautumista. Saattaa parantaa ihon kiinteyttä ja auttaa silottamaan juonteita ja ryppyjä.

E- vitamiini – Taistelee aurinkovaurioita, kuivuutta ja ikääntymisen merkkejä vastaan.

Vapaat radikaalit= kemikaaleja joita keho tuottaa aineenvaihdunnan yhteydessä ja voivat joskus olla vahingollisia solurakenteelle. Esim. Liiallinen auringonotto aiheuttaa korkeita pitoisuuksia

Kollageeni= aine jota esiintyy ihossa, antaa iholle vahvuutta. Ihon, luuston , jänteiden, rustojen ja yhdistävän kudoksen pääproteiini.

Dermatologisesti testattu= Testattu ihonhoitoasiantuntijoiden valvonnassa

Hypoallergeeninen = tuote jonka ei pitäisi aiheuttaa allergisia reaktioita

Opthamologisesti testattu = eli silmälääkärin testaama. Testattu silmälääkärin valvonnan alaisena, takaamaan tuotteen soveltuvuutta silmäalueen herkälle alueelle.

Aloe Vera = Kaktustyyppisen kasvin lehdistä saatava mahla, jota käytetään usein ihonhoidon ainesosissa sen rauhoittavien, suojaavien ja kosteuttavien ominaisuuksien takia.

Mikrokuorinta = kasvojen minikuorinta- tai hiontatekniikka , jota käytetään poistamaan ihon ulompia kerroksia joko kemikaaleja tai timanttipölyjen tai alumiinioksikristallien kaltaisia aines osia käyttämällä Suosittu ei-kirurginen, kosmeettinen menetelmä jonka yleensä tekevät kosmetologi kasvoryppyjen vähentämiseksi tai ihon ulkonäön parantamiseksi. Tulokset pysyvät kolmesta kuuteen viikkoon, ennen kuin hoidot pitää toistaa.

Silikoni- Ainutlaatuiset nestemäiset ominaisuudet tekevät siitä silottajan, joka monissa eri muodoissaan tuntuu iholla silkkiseltä, pehmentää ja sitoo kosteutta tehokkaasti vaikka iho kastuisikin.

Seerumi- Nestemäisempi ja tiivistemäisempi koostumus kuin perinteisissä voiteilla. Ne on suunniteltu kevyiksi myös sen takia, että niitä voidaan käyttää päivä- ja yövoiteiden alla parhaiden ikääntymisen vastaisten tulosten aikaansaamiseksi.

Eliksiiri- Todella tiivistetty hoito, jota voidaan käyttää päivä- ja yövoiteen alla tai tehohoitona yksin yövoiteen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti