AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Jalkojenhoito

JALKOJEN HOITO** AVON FOOT WORKS SARJA

Jalat kaipaavat säännöllistä hoitoa, etenkin talvella

Pakkaset, kuiva lämmitysilma ja pitkät päivät talvisaappaissa ovat saaneet jalat kuivumaan, hikoilemaan ja jopa varpaanvälit voivat olla auki. Lisäksi jalkoihin voi tulla hiertymiä kengistä sekä korkeiden korkojen aiheuttamia kovettumia. Viimeistään nyt on aika laittaa jalat kuntoon.

Päivittäin!!!!!!

* Jalat pestään päivittäin miedolla saippualla. On hyvä muistaa pestä myös varpaanvälit huolella.

* Pesun jälkeen jalat kuivataan huolella muistaen myös varpaanvälit. Jos niihin jää kosteutta, pöpöt pääsevät jylläämään ja varpaanvälin iho voi aueta ongelmia.

* Koska jalkapohjien iho on selvästi paksumpi kuin muualla, tulee hoitotuotteiden, rasvojen, olla tähän käyttötarkoitukseen sopivia. On hyvä muistaa, ettei rasvaa levitetä varpaanväleihin. Näin vältetään tulehdukset.

* Jos jalat ovat poikkeuksellisen kuivat, kannattaa valita täyteläinen, mutta hyvin imeytyvä voide. Halkeileville kantapäille on omat voiteensa, jotka nopeuttavat ihon paranemista.

Viikoittain!!!!

Jos varpaankynsiin on laitettu kynsilakkaa, lakka poistetaan.

Viikko-ohjelmaan on hyvä liittää rentouttava jalkakylpy. Esimerkiksi sunnuntaipäivä voi olla oivallinen itsensä hellimispäivä, jolloin huolehtii jaloistaan, kasvoistaan ja käsistään. Jos viikoittainen jalkakylpy tuntuu ylenpalttiselta, se olisi kuitenkin tarpeen ainakin joka toinen viikko.

Jalkakylpy rentouttaa jalkoja, pehmentää ihoa ja auttaa jalkojen hyvinvoinnissa.

  • Kädenlämpöiseen veteen sekoitetaan jalkakylpyrakeita, -jauhetta tai –nestettä. Jalkojen annetaan olla kylvyssä vähintään 10-15 minuuttia.

  • Kylvyn jälkeen jalat kuoritaan. Silloin saadaan poistettua kuollutta ihosolukkoa, minkä ansiosta voiteet imeytyvät selvästi paremmin ihoon.

  • Jalkakylvyn, kuorinnan ja mahdollisen raspaamisen jälkeen jalkoihin levitetään jaloille tarkoitettua voidetta.

  • Rasvaamisen jälkeen kynnet leikataan suorakulmaisiksi ja kynsinauhat huolletaan. Loppusilaus saadaan kynsilakalla, jos niin halutaan.

HUOM!

Raspin käyttö Kerran tai kaksi kuukaudessa riittää hyvin pitämään kantapäiden ihon kunnossa, jos muuten rasvailee päivittäin. Liiallinen raspaaminen lisää kovettumia, koska iho puolustautuu silloin.

AVONILLA LÖYTYY JALKOJENHOITOON KAIKKI TARVITTAVA VOITEISTA JALKOJENHOITOTUOTTEISIIN!

********************** FOOT WORKS TOIMII!!!! *************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti