AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Kynsien lakkaus


KYNSIEN LAKKAUS

Huolellisesti lakatut kynnet pysyvät pitkään kauniina. Puhdista kynnet ennen lakkausta kynsilakanpoistoaineella, niin lakka levittyy tasaisemmin.

Aluslakka

Levitä aluslakka tasaisesti koko kynnelle ja anna kuivua rauhassa. Jotta lakkauksesta tulisi tasainen, levitä kynsilakka kynsiin muutamalla tasaisella vedolla. Aluslakka suojaa kynttä ja kiinnittää värilakan tiiviisti kynteen, ja lisää huomattavasti kynsilakan kestoa.

Värilakka

Kun päällyslakka on kuivunut, sivele kynnelle kaksi kerrosta haluamaasi värillistä kynsilakkaa. Ensimmäinen veto kynnen keskelle ja sitten kynnen sivustoille. Anna lakkakerroksen kuivua hyvin ennen seuraavan kerroksen levittämistä, sillä muuten lakkaus saattaa raidoittua tai siihen tulee kuplia

Päällyslakka

Levitä värilakan päälle päällyslakka, joka vahvistaa ja suojaa lakkausta. Päällyslakka antaa kynsille upean kiillon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti