AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Käsi-ihon ongelmat!

KÄSIENIHON ONGELMIA!!!

Kuivat kädet

Käsien kuivuminen on yleinen ongelma. Kädet ovat jatkuvasti esillä ja alttiina ulkoisille ärsykkeille. Erityisesti talvella ihosta tulee karhea ja iho jopa rohtuu. Käsien kuivuutta potevan kannattaa pestä kädet mieluiten vain haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Kädet tulee rasvata aina pesun jälkeen kosteuttavalla voiteella. Yöksi rohtuneisiin käsiin voi vielä levittää hoitavaa ja ravitsevaa käsivoidetta ja suojata kädet puuvillakäsineillä.

Pigmenttiläiskät

Eletyt vuodet näkyvät valitettavan hyvin käsistä, sillä käsien iho ohenee iän myötä. Kädet myös altistuvat jatkuvasti ympäristön rasituksille. Aurinko saattaa aiheuttaa iholla myös pigmenttimuutoksia, sillä aikuinen iho ei ole enää yhtä vastustuskykyinen UV-säteilylle kuin aikaisemmin. Pigmenttimuutoksien paras hoito on niiden ennaltaehkäisy sopivalla hoitotuotteella, mutta iholle jo ilmestyneitä läiskiäkin voi vaalentaa hoitotuotteiden avulla.

Kynnet ja kynsinauhat kuivuvat

Kuivat kynsinauhat ja liuskottuvat kynnet johtuvat useimmiten kosteuden puutteesta.

Riittävä kosteutus täyteläisellä käsivoiteella on kotihoidon ensimmäinen ehto. Kynsinauhoja ja kynsiä kannattaa myös ravita omalla hoitovoiteellaan, joka vahvistaa sekä kynsiaihetta että kynsinauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti