AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Tuoksujen käyttö opas!

MIESTEN TUOKSUJEN KÄYTTÖ ja vinkit

Eau de Toilette - käyttö ja vinkit :

Tuoksu pysyy parhaiten kohdissa, joissa suonet sykkivät. Ranteet, kaula ja niiden lisäksi hiukset ovat hyviä paikkoja suihkuttaa Edt:tä. Jos suihkautat tuoksua hiuksiin, suihkauta se hiusten takaosaan ja riittävän kaukaa, että tuoksu menee hiuksiin, ei päänahkaan.

Liiallinen tuoksujen käyttö voi häiritä ympäröivää maailmaa. Tuoksun vahvuudesta riippuu kuinka monta suihkausta tarvitaan. Pari tai korkeintaan muutama suihkaus kerralla riittää. Jos tiedät, että olet tekemisissä hajusteille allergisten ihmisten kanssa, vältä tuoksun käyttöä tällöin kokonaan.

Suihkutettava after shave :

After shave -tuotetta suihkautetaan alueelle, josta parta on ajeltu. Se rauhoittaa herkkää ihoa. Älä hankaa after shavea ihoon. Alkoholia sisältävät tuotteet supistavat ihohuokosia, virkistävät ja ehkäisevät karvatupen tulehdusta.

Levitetttävä after shave :

Tuote taputetaan iholle, josta parta on ajeltu. Vältä vetäviä ja venyttäviä liikkeitä. Lotionit ja balmit helpottavat punotusta ja virkistävät ihoa.

Kun iho ei kestä alkoholia sisältäviä tuotteita!!!

Jos ihosi ei siedä alkoholipitoisia tuotteita, käytä alkoholitonta kasvovettä tai jopa pelkkää rauhoittavaa kosteusvoidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti