AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

***AVON JA MARIMEKKO YHTEISTYÖSSÄ***

Marimekko Oyj ja johtava kansainvälinen kauneudenhoitoalan yritys Avon Products Inc. ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Marimekko lisensioi Unikko-kuvionsa Avonin uuteen värikosmetiikkasarjaan. Marimekko for Avon -erikoissarjan lanseeraus alkaa vuoden 2008 viimeisellä neljänneksellä Yhdysvalloissa, Euroopassa, Meksikossa ja Aasiassa.

Marimekko for Avon -kosmetiikkasarjassa kiteytyy Marimekon perusfilosofia: tuoda kauneutta arkeen. Uudessa tuotesarjassa Marimekon ikoni, Maija Isolan vuonna 1964 suunnittelema Unikko-kuvio, on saanut aivan uudenlaisen taiteilija Kristina Isolan luoman ilmeen ja värityksen. Sarja, johon kuuluu neljä tuotetta - luomiväri, puuteri, huulikiilto ja ripsiväri - on myynnissä vain rajoitetun ajan. Kosmetiikan lisäksi sarjaan sisältyy myös Unikko-oheistuotteita.

Avonin visio rakentuu ajatukselle, että jokaisella naisella tulisi olla mahdollisuus olla tyylikäs ja muodikas. "Olemme erittäin innostuneita yhteistyöstä kansainvälisesti tunnetun designyrityksen, legendaarisen Marimekon kanssa. Yhtiön maine raikkaan, elämäniloisen ja muodikkaan suunnittelun taitajana on todella vakuuttava. Nyt Avon-tuotteiden käyttäjät ympäri maailmaa pääsevät nauttimaan Marimekon rohkeasta ja luovasta avantgardistisesta muotoilusta. Olemme varmoja, että laadukkaiden Avon-tuotteiden ja vahvan Marimekko-designin yhdistelmä ihastuttaa asiakkaitamme", sanoo Avon Products, Inc:n varatoimitusjohtaja ja brändijohtaja Geralyn Breig.

"Marimekko tuottaa korkealuokkaisia, innovatiivisia designtuotteita toimimalla yhteistyössä persoonallisten ja innostuneiden suunnittelijoiden sekä Marimekon tuotemerkin kansainvälistä imagoa vahvistavien yritysten kanssa. Avon-yhteistyö vie Marimekon ensimmäistä kertaa kauneudenhoitoalalle ja kasvattaa merkittävästi Marimekko-brändin kansainvälistä tunnettuutta tuomalla Marimekko-designin miljoonien naisten ulottuville laadukkaisiin kauneudenhoitotuotteisiin yhdistettynä", toteaa Marimekko Oyj:n toimitusjohtaja Mika Ihamuotila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti