AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Eroon Selluliitista!

10 KEINOA SELÄTTÄÄ SELLULIITTI!

1.) Kuntoile säännöllisesti, mieluiten päivittäin, mutta ainakin joka toinen päivä.

2.) Jokaisella kuntoilukerralla tee liikkeitä, jotka kohdistuvat takapuolen ja reiden lihaksiin.

3.) Pyri eroon liikakiloista. Liikunta on hyvä pitää mukana laihdutuskuurissa, sillä se muuttaa kehon rasvan - jota selluliittikin on - lihakseksi.

4.) Juo riittävästi vettä, noin 1-1,5 litraa päivässä pieninä annoksina päivän aikana.

5.) Juo yrttiteetä. Käytä teessä varsinkin sellaisia kasveja, joiden ajatellaan vaikuttavan selluliittiin eli mm. nokkosta, mustaherukkaa, artisokkaa, lehmuksen lehtiä ja minttua.

6.) Rajoita ruokavaliossasi tyydyttyneiden rasvahappojen määrää. Niitä on eläinrasvassa, jota on lihassa ja leikkeleissä, mutta myös muualla kuten kermassa, kekseissä ja kakuissa.

7.) Hiero säännöllisesti selluliittialueita pyörivin liikkein. Paikallista verenkiertoa elvyttävää hierontaa olisi hyvä harrastaa vähintään kolme kertaa viikossa. Hieronnassa voi käyttää myös öljyä, hyviä ovat mm. setripuu-, sitruuna-, rosmariini- ja laventeliöljy.

8.) Käytä säännöllisin väliajoin kuorintavoidetta, varsinkin hieronnan jälkeen.

9.) Älä polta. Tupakointi heikentää verenkiertoa supistamalla verisuonia ja näin edesauttaa selluliitin syntymistä.

10.) Suihkun ja kylvyn lopuksi suihkuta kylmää vettä takapuolesta alas päin aina nilkkoihin asti. Suihkuta myös suoraan selluliittikohtiin. Tämä tehostaa verenkiertoa
.

1 kommentti: