AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Body tattoo

BODY TATUOINTI

Body tatuointi tehdään kestopigmentointiin tarkoitetuilla tatuointilaitteilla ja -väreillä.

Kestopigmentointikoneella väriä ei viedä niin syvälle ihon alle kuin perinteisellä tatuointilaitteella ja siksi Body Tatuointi on häipyvä tatuointi - kuva haalistuu ja lähtee pois itsestään yleensä noin 2-5 vuodessa. Häipyvyys vaihtelee kuitenkin henkilöittäin ja siksi tatuoinnin poistumista itsekseen ajan myötä ei voida taata, myös Body Tatuointia suunniteltaessa on asennoiduttava niin että kuva on pysyvä!

Body Tatuoinnin etuina tavalliseen tatuointiin nähden on kuvan luonnollisen poistuman lisäksi se, että toimenpide sattuu vähemmän kuin tavallinen tatuointi, koska neulat eivät pistä yhtä syvälle ihoon ja toimenpidettä tehdessä voidaan myös käyttää kestopigmentointiakin tehtäessä käytettävää puudutusvoidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti