AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Vartalon ongelmat!

VARTALON ONGELMAT!

Selluliitti!

Ihon hoidossa selluliitti tarkoittaa pienistä rasvakertymistä johtuvaa ihon epätasaisuutta. Selluliittia esiintyy niin laihoilla kuin pyöreilläkin naisilla. Tavallisimmin rasvakertymiä ilmestyy lanteille, reisiin ja pakaroihin. Selluliitin muodostumista ehkäisee terveellisten ruokailutottumusten ja liikunnan suosiminen. Lisäksi selluliitti-ihon hoitoon on olemassa kosmeettisia valmisteita, jotka edesauttavat rasvan palamista ja nopeuttavat nesteiden kiertoa selluliitti-ihossa.

Kuiva iho!

Kuivalla iholla ei ole tarpeeksi rasvaa ja/tai kosteutta, jolloin iho tuntuu kiristävältä ja se saattaa myös hilseillä. Iho rypistyy helposti ja se saattaa menettää kimmoisuuttaan jo varhain. Kuiva iho tarvitsee runsaasti kosteutta ja hyvän suojan ulkoisia tekijöitä vastaan. Kosteuttaminen antaa iholle pehmeyttä ja joustavuutta sekä korjaa ihon luonnollista hydrolipidikalvoa, jolloin kosteus myös säilyy iholla paremmin.

Iho on menettänyt kimmoisuutensa!

Ikävuosien lisääntyessä kollageenisäikeiden ja kimmoisuutta antavien säikeiden tuotanto, laatu ja määrä vähenevät; iho muuttuu ohuemmaksi ja kadottaa kimmoisuuttaan. Kimmoisuuden häviäminen johtaa ryppyjen muodostumiseen. Ihon biologista vanhenemisprosessia ei ole mahdollista pysäyttää, mutta oikealla hoidolla sitä on mahdollista hidastaa. Ihoa on hoidettava säännöllisesti ja hoidon pitää vastata sekä ihotyyppiä että ihon erityisvaatimuksia.

Ihon väri on epätasainen!

Jos ihosi on epätasaisesti ruskettunut, paikoin kuiva tai kovettunut esimerkiksi kyynärpäiden ja polvien alueelta, tavallinen puhdistus ja kosteutus eivät riitä tasoittamaan epätasaisuuksia.

Tasaisen ja sileän ihon salaisuus piilee vartalonkuorinnassa, jonka voi tehdä vaikkapa päivittäin.

Auringonpolttamat!

Älä ota riskejä – suojaa ihosi aina auringossa vähintään SPF 15 suojakertoimen voiteella. Ihon palaminen altistaa ihosyövälle ja vanhentaa ihoa ennenaikaisesti. Kuumoittavaa ihoa voi rauhoittaa ja kosteuttaa auringon oton jälkeen After Sun -voiteella, joka auttaa neutralisoimaan auringon vahingollisia vaikutuksia ihollasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti