AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

DERMABRASION SYSTEM –MIKROKUORINTA

EDISTYKSELLINEN DERMABRASION SYSTEM –MIKROKUORINTA (Anew)

Mikrokuorinta on ihoa raikastava tekniikka, joka auttaa korjaamaan kasvojen ihoa, johon aurinko ja ikääntyminen vaikuttavat haitallisesti.

Ammattilaismikrokuorinta kotonasi mullistavan hoidon avulla!

KÄYTTÖ:

Vallankumouksellinen nelitasoinen koostumus sisältää mikrokristalleja ja erityisiä jyviä, jotka poistavat mekaanisesti ihon ulointa kerrosta ja puhdistavat huokosia.

Ravitsevat ainesosat pehmentävät mikrokuorinnan myöhempien, intensiivisempien vaiheiden vaikutusta.

Ainutlaatuinen tuubi, jossa on kaksi erillistä säiliötä ja käännettävä asteikko, antaa sinun valita yhden neljästä tehosta.

Ainesosat:

Alumiinioksidi – Alumiinia käytetään mm. kuorivana ainesosana kosmetiikassa.

Leväuute - Corallina officinalis - Aktiivinen ainesosa, jota käytetään tasapainottamaan ihon kosteustasoa sekä parantamaan orvaskeden kimmoisuutta. Kosmetiikassa levää käytetään tihentävänä ja vettä sitovana ainesosana sekä antioksidanttina.

Orapihlajauute - Crataegus Monogyna -uute. Sisäisesti nautittuna orapihlaja saattaa parantaa verenkiertoa. Orapihlajan bioflavonoidit ovat hyviä antioksidantteja.

Bisabolol - Saadaan lääkekasvi kamomillasta (Matricaria recutita) – Tätä luonnon ainesosaa käytetään nopeuttamaan ihon omaa tervehtymisprosessia ja sitä voidaan käyttää huoletta myös herkälle iholle. Sisältää antibakteerisia ominaisuuksia.

B5-vitamiini - Panthenol. Kosmetiikassa panthenolia käytetään kosteuttajana ja pehmentäjänä. Panthenoli auttaa sitomaan kosteutta ja tehostaa yleistä solujen aineenvaihduntaa.

Taso 1

(viikot 1-2) Ihosta tulee huomattavasti sileämpi ja sen rakenne korjaantuu.

Taso 2

(viikot 2-4) Ihonsävy muuttuu terveemmäksi ja kirkkaammaksi.

Taso 3

(viikot 4-6)

Ihohuokoset supistuvat näkyvästi ja ihonsävy tasoittuu.

Taso 4

(viikot 6-8)

Kaikki ihon epätäydellisyydet, kuten tummat läiskät, alkavat haalistua. Syvät uurteet vähenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti