AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Puhdista iho kahdesti päivässä!

Puhdista iho kahdesti päivässä!

Ihon puhdistus on yhtä tärkeää kuin ihon oikeanlainen hoito oikeilla tuotteilla. Iho on syytä puhdistaa kaksi kertaa päivässä. Iltaisin iho puhdistetaan meikistä ja liasta, jota iholle kertyy päivän aikana. Aamulla puhdistus poistaa iholta ylimääräisen talin, jota ihon vilkas toiminta yön aikana tuottaa. Aamupuhdistus ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä iholle. Kasvoille jäänyt liiallinen tali ja ilman epäpuhtaudet voivat tukkia ihohuokosia puhdistamattomalla iholla.

Ihon tarve ja tyyppi määrittävät sen, minkälainen puhdistustuote sopii kasvoille. Jos iho kiiltää ja rasvoittuu helposti, sopii iholle todennäköisesti puhdistustuote, joka hillitsee talineritystä ja jättää iholle mattapinnan. Jos iho on herkkä ja kuiva, sopii puhdistustuotteeksi hoitava aine, joka vahvistaa ja suojaa ihoa. Normaali-ihon puhdistustuotteessa on mukana ihon luonnollista olotilaa ylläpitäviä ainesosia.

Vartalolle tarkoitetun saippuan käyttö ei ole suositeltavaa kasvojen iholle. Saippua on tehokas puhdistaja, joka saattaa pestä kasvojen ihosta myös hyödyllisen ja suojaavan rasvakerroksen. Kiristävä iho on erityisen herkkä ulkoisille ärsykkeille.

Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen. Se poistaa ihosta puhdistusaineen jäämät, jättää ihon raikkaaksi ja pehmeän tuntuiseksi, sulkee ihohuokoset ja valmistaa ihon hoitaville tuotteille. Kun puhdistustuote on kasvoille oikea, ei vanulappuun jää likaa kasvoveden käytön jälkeen.

Lähde: Dermoshop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti