AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Suolahoidot

SUOLAHOIDOT

Suolahuone on suolalla vuorattu huone, jonka seinäpinnoissa katossa ja lattiassa oleva suolakerros aiheuttaa huoneilmaan voimakkaan negatiivisen ionisaation, joka helpottaa hengitystä. Hoidon aikana huoneilmaan puhalletaan suolageneraattorilla hienojakoista suolapölyä, joka on tehty puhtaasta suolasta (NaCl). Hengitysilman mukana kulkeutuvalla suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja näin helpottaa hengitystä. Kuiva suolapöly tunkeutuu myös tehokkaasti hengitysteiden äärialueille.

Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä, tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisena, samalla suolalla on desinfioiva vaikutus. Suolahuonehoito sopii kaiken ikäisille ja voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa ja ihottumissa.

Suolahoitoa voidaan käyttää mm.

  • heinänuha ja allergiset reaktiot
  • atooppinen iho
  • psoriaasis
  • ihottumat ja ihon märkäinfektiot

Suolahoidon vaikutukset:

· tekee ihon silkinpehmeäksi

· rentouttaa rasittuneita lihaksia ja niveliä

· parantaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona -aineita ja turvotusta

· lieventää erilaisia iho- oireita, kuten psoriaasi ja atopia

· kosteuttaa ja ravitsee ihoa tärkeillä mineraaleilla

· palauttaa normaalin pH- arvon

· desinfioi ihoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti