AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Couperosa-iho

***************COUPEROSA-IHO******************

Tärkeintä couperosan hoidossa on ihon vahvistaminen, kosteuttaminen ja suojaaminen. Älä käytä alkoholia sisältäviä kasvovesiä ja vältä ihon kuorimista couperosa alueilla. Meikkivoiteella saat suojattua ihon parhaiten kylmältä tuulelta ja pakkaselta.

Tehokkain tapa couperosan peittämiseen on punaisuutta estävä peiteväri sekä meikkivoide.

Levitä peiteväri iholle synteettisellä peitevärisiveltimellä kevyin, pitkin ja hieman ristikkäisin vedoin. Näin saat lopputuloksesta mahdollisimman ohuen ja tasaisen. Peiteväri on hyvä levittää iholle ennen meikkivoidetta, silloin se jää mukavasti piiloon meikkivoiteen alle ja lopputuloksesta tulee luonnollisen näköinen.

Tuputtele tämän jälkeen iholle meikkivoide meikkisienellä. Älä vedä meikkivoidetta iholle, jotta et pyyhi peiteväriä pois. Kiinnitä meikki lopuksi puuteroimalla kasvot kevyesti irtopuuterilla.

Vältä näitä:


Couperosa on perinnöllinen, mutta esimerkiksi lämpötilojen vaihtelut, auringon haitallinen vaikutus, tupakka ja alkoholi pahentavat vaivaa. Herkkä couperosa-iho ärsyyntyy helposti hankauksesta, myös pakkanen ja sauna asettavat ihon kovalle koetukselle. Niinpä em. mainittujen asioiden välttäminen ehkäisee couperosan etenemistä.

Avonilla…

….Calming Effects meikkivoide on sopivan peittävä olematta liian paksu tai kuivattava. Juhlameikkiin voit taputella punoittavimpiin kohtiin Personal Match peitepuikkoa. Anew Clinical Laser tehovoidetta suositellaan myös käytettäväksi.

!Couperosa ihon hoidon on oltava pitkäaikaista ja jatkuvaa, koska kysymys on verisuoniston toiminnallisesta häiriöstä, johon on monia syitä. Jos hoito keskeytetään, couperosa vain pahenee. Kotihoidossa on tärkeintä terveellisten elämäntapojen noudattaminen, ihon suojaaminen ja kosteuttaminen.

Couperosa iholle tarkoitetut voiteet ovat hellävaraisia eivätkä ne yleensä sisällä hajusteita. Couperosa iho on herkkä ja helposti ärtyvä, joten voiteet sekä kosteuttavat, suojaavat ja vahvistavat ohutta ihoa.

Kosmetologit käyttävät couperosa ihon hoitoon mm. ultraäänihoitoa, joka parantaa ihon lymfa- ja verenkiertoa sekä vahvistaa sidekudosta. Kosmetologin tekemät hoidot ovat tietenkin kaikkein tehokkaimpia couperosa ihon hoidossa, mutta turhia, jos ihon oikeanlaista hoitoa ei jatketa kotona.

Esimerkiksi ultraääntä sarjahoitona säännöllisesti suositellaan.

Hiki onkin sitten paras meikinpoistaja. Parhaiten urheilun ja hikoilun kuitenkin kestää hieman vahamainen, runsaasti väripigmenttiä sisältävä peitevoide. Sellaisia löytyy esimerkiksi Joe Blascolta ja Make Up Storelta. Levitä peitevoide iholle ohuesti synteettisellä siveltimellä pitkin, kevyin ja erisuuntaisin vedoin ja kiinnitä se kevyesti irtopuuterilla. Voit halutessasi peittää vain punoittavat kohdat urheilun ajaksi, eli jättää meikkivoiteen levittämättä koko kasvoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti