AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

Avon tuotekommentteja!

Hei !
Tänne voit kommentteihin lisätä Avon tuotteista kommenttia. Mikä ollut vaikkapa suosikki tuotteesi? jne...

1 kommentti:

  1. Avon-tuotteiden hinta-laatusuhde on todella loistava. Etenkin meikit, Anew-tuotteet, suihkugeelit sekä hajuvedet ovat ihania. Tykkään myös koruista, ne eivät aiheita allergisia oireita ( yhtä poikkeusta lukuunottamatta ) pidemmässäkään käytössä, vaikka olen allerginen lähes kaikelle. Myös suurin osa silmänympärysvoiteista käy minulle, mikä on ihme, sillä sain aiemmin metsästää kalliiden merkkien voiteita, tuloksena turvonneet, punaiset luomet ja ärsyyntyneet, vuotavat valkuaiset. Tosin laipaisin kyllä rauhoittavaa seerumia takaisin ja hajusteettomana. Naamiot ovat kyllä ajaneet hyvin samaa asiaa, sarjat Planet Spa sekä Solutions. Tosin nykyisin ei taida Solutions-sarjassakaan olla rauhoittavaa naamiota enää. Saman sarjan Sensitive Botanicals-sarja kyllä sopii minulle, voiteet imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat sekä rauhoittavat. Myös Naturals-sarjassa oli loistava kamomilla-naamio, mutta sekin on poistunut valikoimista.
    Tuo tuotteiden vaihtuvuus on kyllä huonoin puoli Avonissa, liekö syynä Suomen markkinoiden pienuus? Juuri kun esim. ihastuin Planet Spa- sarjan Sake & Riisi-tuotteisiin, ne katosivat myynnistä. No, sain niitä onneksi hamstrattua konsulteilta. Olen itsekin entinen konsultti, mutta harmikseni sairastuin vakavasti ja jouduin jättämään leikin kesken, ainakin toistaiseksi. Mutta käyttäjä tulen olemaan aina, se on ainakin varma. Suosittelen tutustumaan rohkeasti ja myös tilaamaan kuvastoja, sieltä löytää aina kivoja vinkkejä esim. meikkeihin ja katselemalla kuvia oppii paljon. Tokihan ne kuvastot ovat netissäkin, mutta minä luen yhä mieluummin paperista versiota yhä ja olenkin säästänyt joka kampanjasta itselleni yhden kuvaston. Tällaista nyt näin aamutuimaan tuli mieleeni, kun selasin kosmetiikkablogeja ihan uteliaisuudesta ensimmäistä kertaa. Niin, ja vielä yksi vinkki, Avon.com-sivuilta löytyy tuotteiden INCI-listat sekä arvioita, tosin kielenä on englanti, mutta luulen, että kun nyt ns. pääsen sisään tähän AvonMinttu-sivustolle, löytyy niitä arvosteluja myös suomalaisilta käyttäjiltä. Hauskaa perjantaita kaikille!

    VastaaPoista