AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Aloe Vera

Aloe Vera

Kaktusta muistuttava Aloe Vera kuuluu liljakasveihin ja kasvaa subtrooppisilla alueilla. Sen paksut lehdet sisältävät väritöntä geeliä, joka sisältää vaikuttavan yhdistelmän molekyylejä kuten polysakkarideja, tanniineja, orgaanisia happoja, vitamiineja, mineraaleja ja jopa proteiineja. Geeliä on käytetty kautta aikojen parantamaan palohaavoja sekä muita haavoja ja naarmuja, auringon polttamia, hyönteisten pistoksia, erilaisia ihotauteja sekä särkeviä lihaksia ja niveliä. Geelin levittämisellä on rauhoittava ja virkistävä vaikutus.

Koska aaloe sisältää paljon vettä, se kosteuttaa ihoa ja auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteutta. Se myös ravitsee ja uudistaa ihoa sekä hidastaa ihon ikääntymistä. Proteolyyttisten entsyymien ansiosta Aloe Vera poistaa ihon kuolleita soluja, jotka tukkivat ihohuokoset. Aloe Vera läpäisee ihon helpommin kuin vesi ja pääsee näin ravitsemaan ihonalaiskudoksia, aktivoiden mikroverenkiertoa korkean vitamiini- ja aminohappopitoisuuden johdosta. Tämän seurauksena uusien solujen tuotanto nopeutuu.

Sisäiset vaikutukset:

  • Lisää ruuansulatusta edistävien entsyymien tuotantoa, puhdistaa suolistoa ja tasapainottaa sen toimintaa
  • Edistää immuunijärjestelmän toimintaa
  • Ehkäisee kroonisia tauteja
  • Lievittää tulehduksia
  • Auttaa alentamaan glukoositasoa (tapauksissa, joissa diabeetikko ei tarvitse insuliinia).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti