AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Silmälasit & kasvojen piirteet

OIKEANLAISTEN SILMÄLASIEN VALINTA KASVOILLE

A. Soikeat kasvot

Sopusuhtaiset mittasuhteet, korkeat poskipäät, ei kulmikkuutta.

Valitse: Melkein kaikki sangat sopivat tälle kasvotyypille, kunhan ne ovat kooltaan sopivat. Sangat saisivat olla kasvojen levyiset tai hieman niitä leveämmät. Vältä: Selkeästi kasvoja kapeampia ja korkeita malleja.

B. Sydämen muotoiset kasvot

Leveä otsa ja pieni, kapea leuka. Muoto muistuttaa kärkikolmiota.

Valitse: Sangat, jotka tuovat leveyttä poskipäihin ja saavat otsan näyttämään kapeammalta. Sankojen alaosa saa olla yläosaa leveämpi. Myös vaakalinjat tasapainottavat kasvojen alaosaa. Kehykset kevyet. Kokeile sangattomia laseja.

Vältä: massiivisia sankoja, voimakkaita värejä ja kulmikkaita muotoja, jotka ohjaavat huomiota leveään otsaan. Sangat eivät saisi istua liian korkealla.

C. Neliskulmaiset kasvot

Leveä otsa ja leuka, kulmikkaat posket.

Valitse: Pehmennä kasvojen kulmikkuutta sangoilla, joissa pyöreitä kaaria. Sankojen yläosa sen verran korkealla, että se vetää huomiota pois leveästä leukalinjasta. Kehyksissä enemmän leveyttä kuin korkeutta.

Vältä: Liian kulmikkaita sankoja, jotka toistavat kasvojen jäyhiä linjoja sekä sankoja, jotka vetävät huomiota alas leveitä leukaperiä kohti (kuten pilottimallit).

D. Timantin muotoiset kasvot

Otsa ja leuka ovat kapeat ja kasvojen keskiosa leveä.

Valitse: Kapeat, kevyet sangat, jotka eivät korosta liikaa kasvojen leveää keskiosaa. Kehykset kasvoja kapeammat ja kaarevat, jolloin ne tasoittavat kulmikkuutta. Kokeile myös sangattomia laseja.

Vältä: Sankoja, jotka ovat leveämmät kuin kasvojen levein kohta sekä ja koristeellisia aisoja.

E. Pitkät kasvot

Yhtä leveä otsa, keskiosa ja leuka, enemmän pituutta kuin leveyttä.

Valitse: Sankojen tulisi katkaista kasvojen pituus, samoin tälle kasvotyypille usein ominainen pitkä nenä. Ne saavat olla myös voimakkaan väriset tai paksut. Usein kasvot hyötyvät laseista, jotka ovat hieman leveämmät kuin kasvojen levein kohta. Jos kasvot ovat kulmikkaat, suosi kaarevia muotoja.

Vältä: Liian pieniä ja kasvoja kapeampia malleja sekä malleja, joiden korkeus on suurempi kuin niiden leveys.

F. Päärynänmuotoiset kasvot

Posket ja leukaperät leveämmät kuin otsa, päärynänmuotoiset.

Valitse: Sangat, jotka vievät huomiota pois kasvojen leveästä alaosasta ja lisäävät leveyttä kasvojen yläosaan, esim. ylöspäin kaartuvat kissansilmämallit. Kulmikkaat mallit sopivat usein, samoin suurehkot kehykset.

Vältä: Malleja, jotka laskevat kasvojen linjoja lisää, esim. pilottimalleja.

G. Pyöreät kasvot

Yhtä korkeat kuin leveät, posket levein kohta, ei kulmikkuutta.

Valitse: Kasvoja kapeammat sangat. Suorat ja kulmikkaat linjat vähentävät kasvojen pyöreyttä. Myös paksut sangat ja värikkyys tuovat kaivattua säröä.

Vältä: Sankoja, jotka toistavat ja korostavat kasvojen pyöreää muotoa tai jotka ovat kasvoja leveämmät.

Persoonallisuus ratkaisee!!!!

Vain sovittamalla erilaisia sankoja löydät ne juuri sinulle oikeat.

1 kommentti:

  1. Oot kopioinu tän artikkelin tuolta s-ryhmän sivuilta. Jos kopypasteaa tota tekstiä kuukleen niin löytää sen sivun. Hyi hyi kirjottaisit ite mieluummin ku kopioisit toisten tekstejä.

    VastaaPoista