AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Kasvovoiteet oikein ja kaulan ihon hoito

KASVOVOITEIDEN LAITTO OIKEASSA JÄRJESTYKSESSÄ!

* Aamupuhtaan ihon ensimmäinen tuote on seerumi, mikäli iho tarvitsee tehohoitoa.

* Seerumia seuraa toisena silmänympärysvoide. Silmien ympärillä oleva iho on kasvojen ihoa ohuempaa, siksi tarvitaan kevyempi hoito. Yö- tai päivävoiteen käyttö silmien ympärillä saattaa aiheuttaa turvotusta tai kirvelyä.

* Päivävoide tulee kolmantena. Se suojaa ja kosteuttaa.

* Kun päivävoide on kunnolla imeytynyt, levitetään neljäntenä meikkivoide. Vaikka meikkivoide sisältäisikin kosteuttavia ainesosia, se ei riitä kosteusvoiteeksi. Meikkivoide levittyy tasaisemmin, kun sen alla on hyvin imeytynyt, ihotyypille sopiva päivävoide. Jos käytetään meikkivoidetta ilman päivävoidetta, meikkivoiteen väripigmentit pääsevät ihohuokosiin ja tukkivat ne. Seurauksena voi tulla näppyjä ja muita epäpuhtauksia.

* Illalla puhdistuksen jälkeen levitetään ensin seerumi ja sen jälkeen silmänympärysvoide ja yövoide.

* Iho on yöllä vastaanottavaisin hoitotuotteille, yövoiteen tarkoitus onkin vahvistaa ja hoitaa. Lisäksi se sisältää tehokkaampia raaka-aineita kuin päivävoide.

HOIDA KAULAN IHOASI NÄIN:

Kaulan ihonhoito on yhtä tärkeää kuin kasvojenkin. Kaulan ihonhoitoon kuuluu myös rinnan alueen eli decolteen hoito. Kaulan ihonhoidossa on tärkeää puhdistus, kuorinta ja kaulavoiteiden käyttö.

Kaulan iho on ohut ja siinä on vain vähän talirauhasia, siksi se veltostuu ja rypistyy eri tavalla kuin kasvojen iho. Voit käyttää kaulan iholle samoja puhdistustuotteita ja kuorintavoidetta kuin kasvoillekin, mutta voiteen tulisi olla kaulan iholle tarkoitettu.

Kaulan ja dekolteen ihon hoitoon päivittäin puhdistus aamuin ja illoin, myös kasvovesi.

Aamuisin kosteusvoiteet, emulsiot ja tehotipat tai kaulan erikoisvoiteet. Iltaisin tehotipat ja hoitovoiteet tai kaulan erikoisvoiteet.

Näin kaulasi ihokin pysyy kauniina ja heleänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti