AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Usein Kysyttyä!

********USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ*************

Mikä meikkivoide ja meikki sopii atooppiselle iholle?

Mahdollisimman ohut ja kosteuttava meikkivoide, kuten Personal Match nestemäinen meikkivoide ja tarkista, että sävy on tarpeeksi lämmin, ei liian vaalea (eikä liian tummakaan), sillä se korostaa ihon kuivettuneita kohtia ja epätasaisuuksia.
Avon on sopinut yllättävän monelle atooppisesta ihosta kärsivälle. Irtopuuteri on hyvä kuivalle iholle, sillä sen määrää on helppo säädellä. Puuteria kannattaa levittää mahdollisimman vähän silmänympärysiholle. Jos luomet ovat kovin kuivat, suositellaan silmämeikiksi siistiä rajausta ja ripsiväriä.
Huulia voi korostaa Glazewear huulikiilloilla ilman rajaustakin. Huulen rajaus tuo helposti kuivat huulet esiin. Kokeile myös solariumia harvakseltaan ja suolahuone on kuulemma loistava hoitomuoto.

Miten/Millä meikki pohjustetaan?

Meikin pohjustus

Laajentuneet ihohuokoset ja pienet juonteet tasoittuvat meikinalusvoiteella. Sitä levitetään aina kosteusvoiteen päälle. Meikinalusvoide pitää meikin paikoillaan ja estää kiiltoa tehokkaasti!

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Meikkivoide?Miten?Minkävärinen?Mikä sitoo meikkivoiteen parhaiten?

Meikkivoide Muistisääntöjä!!!!!!!

  • Meikkivoidetta valitessasi kokeile sitä leuan alueelle ja mieluiten puhtaalle iholle. Oikea sävy sulautuu ihon väriin huomaamattomasti tai on ainoastaan aavistuksen tummempi, kuin oman ihon väri.
  • Muista häivyttää meikkivoide hyvin leuan alle ja korvien juureen.
  • Älä yritä peittää pelkällä meikkivoiteella ihon ongelmakohtia, kuten näppylöitä, couperosaa tai tummia silmänalusia. Käytä niihin peitevoidetta.
  • Käytä aina meikkivoiteen kiinnittämiseen irtopuuteria. Sen koostumus on ohut, joten sillä saat luonnollisen lopputuloksen. Käytä irtopuuterin levitykseen isoa sivellintä tai irtopuuterivippaa. Hiero puuteri käden kautta vipan tai siveltimen sisään, jotta sitä ei tule iholle liikaa.
    • Kun ihosi kiiltää, poista kiilto ensin niin sanotulla kiillonpoistaja-/puuteripaperilla ja lisää vasta sitten iholle kivipuuteria!

Miten käytetään valokynää?

Valokynää voit käyttää kahdella eri tavalla. Sillä voi häivyttää juonteita, ja toisaalta korostaa kasvojen korkeimpia kohtia.

Häivyttävä efekti syntyy, koska kynän sisältämä valopigmentti heijastaa valoa ja saa aikaan nostavan vaikutelman.

Kun haluat häivyttää juonteita….

levitä ensin kasvoille meikkivoide ja sen jälkeen valokynää ohuesti syvimpien juonteiden pohjalle. Esimerkiksi nenänpieliin, huulten ympärillä oleviin juonteisiin, silmäkulmiin ja silmäpusseihin.

Häivytä väri ylöspäin, juonteesta tulevan varjon päälle synteettisellä siveltimellä. Kiinnitä meikki sitten irtopuuterilla. Tämän jälkeen voit normaalisti tehdä silmämeikin ja lisätä poskipunan jne.

Kun haluat korostaa kasvojen korkeimpia kohtia….

levitä valokynää esimerkiksi kulmakarvojen kaarteeseen, otsakolmioon, poskipään yläpuolelle, leuan kärkeen ja amorin kaaren reunaan.

Miten saan meikin pysymään parhaiten?

Käytä meikin alla kevyttä, öljytöntä kosteusvoidetta. Levitä kosteusvoiteen päälle vielä kiiltoa estävä meikinalusvoide, joka pitää myös meikin paremmin paikoillaan. Suosittelen, että käytät öljytöntä, mattapinnan antavaa meikkivoidetta. Se kestää paremmin, kun iho erittää rasvaa päivän aikana.

Kiinnitä meikkivoide puuteroimalla kasvot irtopuuterilla. Käytä puuterointiin vippaa, eli tyynyä. Kasta vippa puuteriin ja hiero puuteri kättä vasten vipan sisään. Painele sitten kevyesti puuteri iholle. Kun iho päivän aikana alkaa kiiltää, painele kiilto iholta pois puuteripaperilla, joka on ohutta silkkipaperia. Painele vasta tämän jälkeen iholle kivipuuteria.

Ihon kiiltämistä ei voi millään tuotteilla täysin estää, koska iho erittää päivän aikana rasvaa. Rasvoittumisen ja kiiltämisen alkaminen riippuu ihotyypistä. Oikeilla ihonhoitotuotteilla viivytät rasvoittumista ja meikkisi pysyy kauniina pidempään.

Miten peitän pigmenttiläiskät?

Pigmenttiläiskiä on aika hankala saada täysin piiloon. Luonnollisimman lopputuloksen saat, kun levität koko kasvoille peittävän meikkivoiteen ja pigmenttiläiskien kohdalle hieman enemmän. Varo kuitenkin käyttämästä liian paksua kerrosta meikkivoidetta! Kokeilemalla löydät varmasti oikean määrän omien pigmenttiläiskiesi peittämiseen.

Miten tehdä nude meikki eli Luonnollinen meikki???

Nude…Se on ajaton, aina hyvältä näyttävä meikki.

Valitse luomiväriksi jokin vaalea rusehtava sävy ja levitä sitä koko yläluomen liikkuvalle osalle sekä alaripsen tyveen. Muista häivyttää rajat pehmeäksi. Se on helppoa, koska värit ovat vaaleita. Arkikäyttöön sopivat mattapintaiset sävyt ja iltarientoihin metallinhohtoiset. Metallinhohtoiset nude-sävyt ovat kesällä must.

Nude-meikissä ei ole tarpeen rajata silmiä ollenkaan, mutta jos haluat korostaa niitä hieman, tee rajaus kynällä yläripsen tyveen ja pehmennä se utuiseksi napakalla ja pienellä siveltimellä. Taivuta ripset ja levitä niihin mascaraa.

Ihoosi saat kuulautta sekoittamalla meikkivoiteen tai kosteusvoiteen joukkoon tipan hohtavaa voidetta. Valitse meikkivoiteeksi läpikuultava ja ohut meikkivoide. Puuteroi iho hyvin kevyesti irtopuuterilla, jotta kuulaus ei katoa.

Poskissa voit käyttää oman mielesi mukaan joko pelkkää aurinkopuuteria, poskipunaa tai molempia yhdessä. Levitä väri aitokarvaisella siveltimellä kevyesti ja varmista, ettei jää rajoja. Nude sävyisiä silmiä piristää mukavasti heleän pinkki poskipuna.

Valitse huuliin nude-sävyinen huulikiilto tai läpikuultava huulipuna.

Iltameikiksi nude-meikki muuttuu kädenkäänteessä kirkkaanpunaisella huulipunalla. Tosin tänä keväänä kirkuvan punaiset huulet sopivat myös päiväkäyttöön! Jos vierastat kirkkaanpunaista huulipunaa, voit totutella siihen levittämällä väriä vain huulten keskiosaan ja häivyttämällä se ulospäin. Levitä päälle läpinäkyvää huulikiiltoa.Kynsinauhat saat siistiksi kynsinauhavedellä ja manikyyritikulla.

MITEN SAAN KAUNIIT KYNSINAUHAT?

Kynsinauhat kannattaa siistiä manikyyritikun ja kynsinauhaveden avulla ainakin kerran viikossa. Kynsinauhaöljyä sekä kosteuttavaa käsivoidetta suositellaan käyttämään joka ilta. Näin kynsinauhat eivät pääse epäsiistiksi eivätkä kuivumaan.

Kynsinauhat kuntoon näin:

  • Levitä kynsille kynsinauhavettä
  • Työntele kynsinauhoja taaksepäin manikyyritikulla, jonka kärjen ympärille on kiedottu pieni pala vanua
  • Huuhtele kynnet sen jälkeen
  • Hiero kynsinauhoille kynsinauhaöljyä

Mikä valaistus olisi paras meikatessa???

Luonnonvalo on paras valaistus meikkaamiseen, joten meikkauspöydälle olisi parasta hankkia luonnonvalolamput. Ne eivät ole edullisimmasta päästä, mutta varmasti kannattava investointi.

Luonnonvalossa pienimmätkin virheet näkyvät hyvin. Värejä ei myöskään tule sudittua liikaa, sillä luonnonvalo ei ”syö” niitä.

Jos meikkauspöydän ympärille kuitenkin hankkii tavalliset loisteputkilamput, tulisi kellertävää valoa välttää. Kellertävässä valossa meikkaaminen on todella hankalaa ja meikkiä tulee laitettua helposti liikaa.

Kirkkaita halogeenilamppuja ei tulisi suosia, koska ne häikäisevät ja meikkaamisesta ei silloin tahdo tulla mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti