AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Hiusten tehohoito

HIUSTEN TEHOHOITO

Pesu

Sampoopesu aloittaa tehokkaan hoitohetken. Valitse sampoo hiustyypin mukaan. Pese hiukset kauttaaltaan, runsaasti vaahdottaen. Pitkien hiusten kanssa saa olla tarkkana: huolehdi, että myös päänahka tulee pestyä ja huuhdeltua huolellisesti.

Naamio

Hoitava naamio kannattaa levittää ensin latvoihin ja sitten tyveen. Anna naamion vaikuttaa noin 5–10 minuuttia. Vaikutusaika vaihtelee tuotteittain. Jos menet saunaan, suojaa hiuksesi pyyhkeellä, niin naamio ei ”pala” kiinni hiuksiin.

Hoitosuihke

Hoitava suihke viimeistelee hoitotuokion. Suihkuta hoitosuihketta tai lämpösuojan sisältävää, hoitavaa muotoilutuotetta kaikkialle hiuksiin ja muotoile mielesi mukaan. Hoitospray suojaa hiuksia hiustenkuivaajan ja suoristusraudan kuumuudelta.
PESE NÄIN HIUKSESI!
Ennen shampoopesua kastele hiukset huolella. Ota sitten kämmenelle noin teelusikallisen verran shampoota ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä shampoo päähäsi.
Hiero hiuspohjaa hellävaraisesti sormenpäillä. Lisää hiuksiin vähän vettä ja huuhtele hiukset ja päänahka huolellisesti, mielellään pää alaspäin, jotta kaikki epäpuhtaudet poistuvat eivätkä tipu olkapäille. Viilennä vettä asteittain.

Painele hiukset puolikuiviksi pyyhkeellä. Ota hoitoainetta kämmenelle ja hiero kämmeniä yhteen. Puristele hoitoaine hiuksiin. Levitä aine kammalla. Anna vaikuttaa tarvittava aika ja huuhdo viileällä vedellä.
OHJEITA HIUSONGELMIIN!
Hennoille volyymia
Monilla hiustenhoitosarjoilla on valikoimissaan ns. volyymishampoita, joilla hentoihin hiuksiin saadaan ryhdikkyyttä. Aineisosina käytetään muun muassa merisuola-hivenaineseosta ja kitosaania. Shampoon vaikutusta voi lisätä saman sarjan volyymihoitoaiheella, joka on yleensä suihkemuodossa.
Lisää elinvoimaa
Kosteus ja vitamiinit A, B, C ja E ovat tarpeen kuiville ja hauraille hiuksille.

Kosteuttava ja vitamiineja sisältävä shampoo paikkaa hauraan hiuksen rakennetta ja silottaa sen pintaa. Hiukset saadaan jälkeen kiiltämään.
Ärsyttävää kutinaa
Joskus stressi voi aiheuttaa hiuspohjaan kutinaa, ärsytystä ja hilseilyä. Hiukset kärsivät, jos hiuspohjassa on ongelmia. Pitkittyneissä ongelmissa ota yhteys lääkäriin.

Hiuspohjan häiriötiloihin on saatavana erikoishampoita ja -hoitoaineita, joita käytetään kuurina. Jakson jälkeen tuotteita käytetään esimerkiksi kerran viikossa. Ohjeet kannattaa lukea tarkoin pakkauksista.

Hiuspohjan ongelmiin on myös tarjolla tuotteita, jotka on tarkoitettu värikäsitellyille hiuksille.
Avonilla on Advance Techniques sarja hiuksille, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Naturals sarjassa myös hyviä shampoita ja 2in1 tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti