AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Määrittele ihotyyppisi!

IHOTYYPPISI?

Ihotyypin määritys

Tarkastele ihoasi tarkoin aamulla herätessäsi ennen kasvojen pesua ja mieluiten luonnon valossa. Huomioi sen yleinen ilme ja näyttääkö iho erilaiselta kasvojen eri alueilla. Muista kuitenkin, että kaikilla iholaaduilla esiintyy ajoittaista kuivuutta, arkuutta ja yleistä väsymystä.

Rasvainen iho: Kiiltävät, isot ihohuokoset. Koskettaessa sormet jäävät rasvaisiksi. Iho on paksu, T-alue ja posket ovat rasvaiset.


Sekaiho: Isot huokoset, kiiltävä ja rasvaisempi T-alue verrattuna muihin kasvojen osiin. Poskien iho on normaali tai hieman kuiva.


Normaali iho: Säteilevä ja tasainen. Ihon laatu on kiinteä ja T-alue normaali ja rasvaton. Poskien iho saattaa olla hieman kuiva.


Kuiva iho: Pienet ihohuokoset. Ihon laatu on erittäin kuiva eikä aina palaudu kosketuksen jälkeen. T-alue sekä posket ovat kuivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti