AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 7. helmikuuta 2012

INFINITE MOMENT -Uutuus-


Uusi viettelevä naisten tuoksu -INFINITE MOMENT-

KATEGORIA: KUKKAIS-ITÄMAINEN
Infinite Moment

ALKUTUOKSU:
kir royale,
vadelman lehdet,
orvokki
SYDÄNTUOKSU:
orkidea, jasmiini,
hinoki-puu
POHJATUOKSU:
patsuli, tonkapapu,
vanilja


Tästä mieleinen tuoksu, naistenpäivän lahjaksi kaikille Avonin naisille.Se kertoo tarinaa tästä ajasta. Japanilaisen hinoki-puun tuoksu kuvastaa perinteitä ja Kir Royalen aromit yhdistettynä mehukkaaseen vadelmaan, romanttisiin kukkaistuoksuihin ja vaniljaan ilmentävät nykyaikaisuutta. Kuplivan hehkuva raikkaus ja koukuttava aistikkuus tekevät vastakohtaisuudessaan tuoksusta uskomattoman viettelevän. Supernaisellinen tuoksu tuo iloa naistenpäivään ja hymyn jokaisen sen lahjaksi saavan naisen huulille.

Infinite Moment EdT:n on luonut Givaudanhajuvesivalmistajan parfymööri Christophe
Raynaud. Givaudan on yksi maailman suurimmista hajuvesivalmistajista. Ajatus Infi nite Momentista syntyi taiteilijan matkalla Japanissa: ”Kun lämpimänä kesäiltana kiipesin temppeliin, ilmassa leijuva makea tuoksu huumasi minut. Temppeleiden rakennusaineena käytetyn hinokipuun aistikas ja vangitseva tuoksu sekoittui harmonisella tavalla makeiden suitsukkeiden tuoksuun. Kauempaa leijailevat yöllä kukkivien kasvien tuoksut lisäsivät sekoitukseen salaperäisen ja houkuttelevan lisävärinsä”, sanoo Raynaud. Palattuaan Eurooppaan hän loi Japanissa kokemansa tuoksuyhdistelmän Avonin hajuvedeksi, joka on ensimmäistä kertaa saatavilla tässä kampanjassa.

Herkullinen Kir Royale, vadelman lehdet ja orvokkituovat esiin jasmiinin ja
timanttiorkidean, joita on tehostettu harmonisella hinokipuun
sävyillä. Kaikki nämä lepäävät patsulin, tonkapavun ja vaniljan sävyjen päällä.

Infinite Moment Eau de toilette 50ml tilausnumero 07641 19,90
(Kaupanpäälle ostaessasi Infinite moments- tuoksun saat Purple Stone- kaulakorun (arvo 18e ja koruhopeoitu)

******************Itse tykkään tästä tuoksusta tosi paljon :)****************************

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti