AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Kasvonaamiot


Naamiot

Puhdistavat naamiot sopivat erityisesti rasvaiselle tai sekaiholle. Puhdistavien naamioiden tehtävä on tasapainottaa liiallista talin eritystä, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Ne myös kosteuttavat ja pehmentävät.

Kosteuttavat naamiot tarjoavat apua lähinnä kuiva- ja herkkäihoisille. Kosteuttavat naamiot rauhoittavat, virkistävät ja kirkastavat rasittunutta kosteusköyhää ihoa.

Rentouttavat naamiot ovat "pikavirkistäjiä", jotka voi levittää kasvoille ihoa ja mieltä rentouttamaan kiireisen päivän päätteeksi. Rentouttava naamio sopii pikaisesti avuksi juhliin lähtijälle.

Ihotyypistä ja ihon kunnosta riippuu, minkälainen naamio tulisi valita ja kuinka usein sitä pitäisi käyttää. Kasvot kannattaa kuoria ennen naamion laittoa, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään ihoon tehokkaammin. Naamio levitetään kasvojen lisäksi aina myös kaulalle ja rintakehän yläosaan ns. decolté-alueelle.

Naamioiden vaikutusaika vaihtelee viidestä kahteenkymmeneen minuuttiin. Naamiota tulisi levittää runsas kerros. Varsinkin kosteuttava naamio tulee levittää myös herkälle kaulan alueelle

Vinkki !!!!

Kosteuttava naamio ennen juhliin lähtöä kirkastaa kasvot ja saa meikin näyttämään tasaiselta ja kauniilta!

Jos iho on esimerkiksi talvella tai aurinkolomien aikaan hyvin kuiva, voi kosteuttavan naamiohoidon tehdä vaikka päivittäin! Mikäli naamio tulee tehtyä illalla, riittää että naamio pyyhitään hyvin kasvopaperilla. Loput voi jättää iholle yön yli.Naamioniksejä:

  • Kuori iho kevyesti ennen naamion levittämistä, jolloin sen sisältämien aineiden vaikutus tehostuu.
  • Rauhoitu ja anna itsellesi aikaa rentoutua, kun naamio vaikuttaa.
  • Useimmat naamiot soveltuvat käytettäväksi kylvyn tai saunan yhteydessä, jolloin kosteus ja lämpö tehostavat niiden vaikutusta.
  • Levitä kosteuttavat ja hoitavat naamiot myös kaulalle ja rintamukselle.
  • Älä levitä naamiota silmänympärysiholle tai huulille ellei sitä erikseen käyttöohjeessa mainita, vaan käytä näillä alueilla hoitavaa voidetta käsittelyn ajan.
  • Naamio poistetaan ohjeen mukaan, joko haalealla tai lämpimällä vedellä.
  • Iho pyyhitään lopuksi virkistävällä kasvovedellä ja sille levitetään hoitovoidetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti