AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Varpaankynsien Geelaus

VARPAANKYNSIEN GEELAUS


Varpaankynsien geelaus tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää geelivahvistusta, jossa VOI OLLA MYÖS ranskalainen kärki. Kynteen ei tule lisää pituutta ja geelikerros on hyvin ohut, joten lopputulos on käytännöllinen ja miellyttävä.

- Jalat kylvetetään ja desinfioidaan
- Kynsinauhat siistitään, kynnet lyhennetään ja muotoillaan
- Kynsiin levitetään kerroksittain valokovetteista geeliä
- Viimeisen kerroksen jälkeen geelaus on valmis eikä sitä tarvitse erikseen kuivattaa

Geelaus kestää varpaissa oman kynnen kasvusta riippuen siistinä noin kaksi kuukautta. Tämän jälkeen geelatut kynnet voi joko huollattaa tai kasvattaa pois.

HUOLTO:

Kynnet lyhennetään, ohennetaan ja siistitään kuten ensimmäisellä kerralla, jolloin tulos on jälleen uudenveroinen. Kun tarkoituksena on luopua geelikuorista, kynnet kannattaa lyhentää ja ohentaa viilaamalla, jolloin uloskasvattaminen on huomaamattomampaa. Kynsilakka ei vahingoita geeliä, mutta kynsilakanpoistoaineen on suositeltavaa olla asetonitonta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti