AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 19. helmikuuta 2013

Pääsee Buzzailemaan :)Hedelmänmakuista Omega-3:a ja D-vitamiinia
koko perheelleOnnea! Olet mukana buzzaamassa Möller Omega-3 Pikkukalat -tuotetta blogissasi!
 Jei, päästään sitten Buzzailemaan (no tuttuakin) tuotetta!
Nyt ootellaan vaan että paketti pikemmiten saapuu ja laitetaan yksi muksuista testailemaan (ja äiti kanssa :))

Laitetaan tähän vähän tietoa :

Mitä hyötyä Omega-3:sta ja D-vitamiinista?
Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Voiko kala allerginen näitä käyttää? Kalaöljykapselit koostuvat öljystä, jota saadaan kalan lihasta, ja kalanmaksaöljy turskan maksarasvasta. Kala-allergia johtuu reagoinnista kalan lihassa olevaan proteiiniin. Kalaöljystä ja kalanmaksaöljystä ei ole nykymenetelmillä löydetty allergiaa aiheuttavan proteiinin jäämiä. Jos kala-allergia on erittäin voimakas, valmisteen käytöstä on syytä neuvotella lääkärin kanssa. Valmistetta voi myös kokeilla lääkärin valvonnassa.
Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.

Enenmmän kunhan paketti saapuu :))

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti