AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 27. tammikuuta 2011

Tuotteita CosmopolitanissaViimeisimmässä cosmossa Avonin tuotteita

Kuva 1. Puhdistamalla alkuun
Epäpuhtaan ihon hoitoon ei riitä pelkkä näppyvoide. Parhaan tuloksen saat kuorivalla puhdistustuotteella ,joka puhdistaa meikin ja nitistää finnit. Rasvoittuvan ihon hoidossa tärkeintä on säännöllinen kuorinta. Iho on paksumpi, joten kuollut ihosolukko kertyy sen pinnalle ja tukkii huokoset. Iho erittää paljon talia ja kiiltää. Mutanaamion ja puhdistustuotteen yhdistelmä imee iholta talia ja syväpuhdistaa huokoset.
(Avon Clearskin Blemish Clearing- vaahto,vähentää tehokkaasti ihon punoitusta)


Kuva 2. 5 minuutin käsihoito
Pikamanikyyri tekee käsille ihmeitä. Viilaa kynnet tasaisiksi ja puhdista niiden aluset. Siisti repaleiset ja kuivuneet kynsinauhat Avon nail experts- kuorintavoiteella. Sipaise kynsiin kiiltoa antava suojalakka ja hiero käsiisi kosteusvoidetta. Valmis!!!

Kuva 3. Cosmo Beauty awards 2011
Avon planet spa Thailand lotus flower- kasvonaamio
(Syväpuhdistava naamio avaa tukkiutuneet huokoset ja poistaa iholta ylimääräistä talia. Voidemmaista tuotetta on helppo levittää ja se kuivuu iholle nopeasti. Tuoksu on miellyttävä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti