AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Avonin Rintasyöpäkampanja!

Hyvä AVONin asiakas,

 Maailman terveysjärjestön tilastojen mukaan rintasyöpään menehtyy maailmassa vuosittain noin 502 000 naista. Avon on Rintasyöpäkampanjansa puitteissa yhdistänyt yli 17 miljoonaa naista rintasyövän varhaisen toteamisen ohjelmien ja mammografiaseulontojen kautta. Vuodesta 1999 lähtien olemme ohjanneet lahjoituksistamme 200 miljoonaa US dollaria rintasyöpätutkimukseen, keskittyen viime aikoina rintasyövän ennaltaehkäisyyn, syövän syiden tutkimiseen, virusten roolin selvittämiseen syövän kehittymisessä ja syövän diagnosoinnin kehittämiseen veri- tai sylkitestien avulla.
Suomessa
AVON aloitti Rintasyöpäkampanjan hyväntekeväisyystuotteiden myynnin vuonna 2005 ja on tähän mennessä
lahjoittanut 427 596 euroaSyöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon.
Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjalla kerätään varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, sekä potilaiden ja heidän läheistensä tukemiseen sairauden eri vaiheissa. Kampanjalla edistetään myös tietoisuutta rintasyövästä.
Meillä on ilo ilmoittaa, että Avon Cosmetics Finland jatkaa myös vuonna 2013 yhteistyötä Suomen Syöpäsäätiön kanssa. Avonin Rintasyöpäkampanjan tuotteiden myynnistä saatu tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan yhteistyökumppanimme Roosa nauha -rahastoon.


Tule sinäkin tukemaan hyvän asian puolesta! Tuotteita saat tilattua kauttani ja tästä tuotevalikoimaan ja lehdestä löytyy myös uudet tuotteet!

Ja laitetaan tähän lopuksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti