AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hei mikä korento!!!

 Avonin paketti tuli tänään ja tässä muutamia kuvia uutuus tuotteista!Ja loppuun laittelen Pipo arvonnan voittajan!

Eikö ookkin söpö...Siis aivan ihana. Oon tykästynyt Avonin ihaniin ja erikoisiin koruihin (ja niin myös meidän tyttökin, voin vain kuvitella ilmettä kun näkee tämän). Avonin koruthan ovat hypoallergeenisia. Tällä kauniilla korulla on hintaa vain 10,95 (03350) ja kuten huomaat korento on pakattu kauniiseen laatikkoon, joten tässä on jollekkin ihana, erikoinen lahja idea.

 ColorTrendin uutuus Chopsticks- silmänrajauskynä. Näin nopeasti kämmenselkään kokeiltuna väri tulee helposti ja siinä onkin seassa kimaltavaa, yllätys:)


 Avon Only imagine.  Vitsi mikä pullo. (pojan kommentti pullosta, sillähän on hame päällä :D) Siis tosi kaunis pullo. Tämäkin erittäin hyvä lahja idea. Tykästyin myös tuoksuun. Ei liian voimakaskaan, yksi suihkaus riittää. Ja muistutuksena tuoksu on parfym eli tuoksu kestää pidempään ja on paljon riittoisampaa kuin Edt. Ja tämähän nyt tässä kampanjassa esittelyhintaan 25,95 ja jos tilaat tuoksun kannattaa myös huivi tilata koska hinta vain 2,65.

Sweet Temptation- kynsilakat. Tilasin siis sävyt Sweet sundae ja Mint ice tytölle. Pääseepähän keväisiä kynsiä tekemään :D


 Myös uutuudet Aprikoosi ja Sheavoi- tuotteet, eli suihkugeeli, käsi- ja vartaloemulsio, tuoksusuihke,2in1 shampoo, hoitoaine (hiuksiin jätettävä) ja selvityssuihke. Pääsee viikonloppuna kokeilemaan. Ihanan tuoksuisia tuotteet ovat (nuuhkaistuna pullonsuulta :))

Ja tietenkin näitä kasseja. Ja taijan tilata muutaman lisääkin. Kyllästynyt täysin pussipaljouteen :D Nämä kassit ovat puuvillaa ja koko 34,5x30x15 ja kahva 23cm.Näähän on tosi edullisia 5e kpl ja tosiaan hyvän asian puolesta!

Olihan paketissa muutakin esim.lakkoja, ruskettavaa ja perus settiä eli suihkugeelejä,shampoita (joita kuluu meillä nykyisin yllättävän paljon :D ).


Mutta sitten arvontaan....

Pipo arvonta suoritettu facebookin kautta tulleiden ja s.postiin tulleiden osallistumisten kesken. Onnettarena toimi Miki 5v. Ja pipo arvonnassa voitti Marita M.. laitatko s.posti osoitetta niin sinuun ollaan yhteydessä :) Kiitos osallistujille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti