AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pipo Arvontaa!!!

...mut nyt on meillä tytön kanssa pipot!!! :)
Olen eri kaupoista etsinyt tekstipipoja ja yhtenä iltana sitten sattui netissä silmiin nettiputiikkinakin toimiva Naputiina!

Ja mitäs sieltä löytyikään... Pipoja saa erikokoisina (lapsien ja myös aikuisten kokoja), värisinä ja omalla tekstillä (fontinkin saa itse valita) Ja löytyy myös pipoja eri kuvioilla tai numeroilla. Hinnat edullisia ja toimitus todella nopeaa :) Ja totta kai, löytyyhän sieltä paljon muutakin :).

Suosittelen todellakin jos haluat erikoisen, oman näköisen pipon!Kannattaa käydä kurkkaamassa!

ARVONTAA!!!
Naputiina lupasi lahjoittaa yhden pipon arvontaan, voittaja saa itse valita ! Joten eiköhän pistetä arvonta jo käyntiin!!
Arvontaan osallistumiseen riittää kun kommentoit osallistun!!(mutta kannattaa laittaa s.posti osoitekkin että saan voittajaan yhteyden) Voit osallistua arvontaan myös Facebookissa AvonMinttu sivulla !(ja voit myös osallistua laittamalla s.postia m.jaatinen@hotmail.com osoitteeseen : ) )
Arvontaan osallistuminen päättyy 18.4!


Nyt osallistumaan ja suunnittelemaan pipo itselle, lahjaksi tai omalle muruselle ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti