AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 31. elokuuta 2012

Ruskeaa kullalla

Ruskeaa...Nämä 3 sävyä sopivat hyvin yhteen ja saa tehtyä kivan ruskean silmämeikin. Eli Käytin luomiväriduoa sävy Healthy Glow 11908 ja Precision Glimmer- puuteriluomiväriä sävy Amber 39743.

Miulla on niin surkea kamera, joten siis värit on oikeesti tummemmat.
Laittelin numeroilla mitä mihinkin käyttänyt. Eli 1. Luomen ulkonurkkaan käytin luomiväriduon tummempaa sävyä ja 3.sisänurkkaan vaaleampaa (eli siis tummaa puolet ja vaaleaa puolet :D) ja keskelle luomea vetäisin vaan suoran viivan 2. Ja näitä vähän häivyttelin :) ja lisäilin enemmän tummuutta ulkonurkkaan ja kulmaluulle samaa tuota 3. :)
Ai niin ja nyt vasta sain ekaa kertaa kokeiltua uutuus ripsaria, tätä SuperDrama ripsiväriä.
Tällä saa ihan näyttävät ripset (kuvassa en ole edes taivuttanut ripsiä ja nopeasti vaan sen laitoin ja huom. itsellä sellaiset ohuet ja olemattoman lyhyet joten ainakin nämä tuli hyvin näkyviin tällä :))) ja ite ainakin tästä ripsarista tykkään :)


Eikun kokeilemaan :)

Vinkki : Jos tahdot kirkkaammalta näyttävät silmät, käytä kimaltavaa luomiväriä ja mustaa,tuuheuttavaa ripsiväriä. Korostaa kirkautta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti