AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 24. elokuuta 2012

Vihreän turkoosit suosikkini

Syksyn saavuttua ja ilman viiletessä, on aika taas katsoa tarkemmin peiliin ja aloittaa kesän jälkeisen ihon hoidon. (itselläni ollut aivan retuperällä kesälomaillessa) No näistä on tullut tässä viime aikoina suosikkini, parhaat kaverini, jotka ovat saaneet taas ihon näyttämään paremmalta :)

Aloitetaan vasemmalta:
*Solutions Complete balance, öljytön puhdistusvaahto. Tätä käytettäessä kannattaa tarkkailla rupeaako iho kuivumaan liikaa, ja vähentää käyttömäärää joka toiseen päivään. (käyttänyt illoin)
Tässä Japanilaisen vihreänteen uutetta, joka siis sisältää runsaasti sinkkiä ja vähentää näin ollen öljyntuotantoa ja palauttaa tasapainon sekaiholle)

*Solutions hydra beyond kosteuttava silmänympärysvoide. Kosteuttaa 48 tuntia. Siloittaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa.(voi käyttää aamulla ja illalla)

*Solutions Freshest pure. Tuotetta voi käyttää kuorintaan,naamioon tai vain puhdistukseen. (käyttänyt muutaman kerran viikossa)

*Solutions Freshest pure virkistävä kasvovesi. Alkoholiton.( Käyttänyt puhdistuksen jälkeen aamulla ja illalla)

*Solutions freshest pure kosteuttava geelivoide.Tässä kevyt rasvaton koostumus.Kosteuttaa, raikastaa ja suojaa vapaita radikaaleja vastaan

Ja viimeisenä mut ei sitten ainakaan vähäisempänä.Kasvojen hoitoonhan tämä tuote ei liity mitenkään, mutta...kesän jälkeen hiuksetkin on kunnossa...todella huonossa, mutta tämä ihana tuote kosteuttaa ja on saanut hiukset näyttämään paremmalta Advance Techniques moroccan argain oil, josta tullut yksi lemppareistani :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti