AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 25. elokuuta 2012

Avon matka menneisyyteen...

Tarina siitä, miten minusta tuli Avon kauneuskonsultti... Teen tämän postauksen juuri teidän takia jotka miettivät aloittamista mutta...epäilevät kuitenkin. :)

On vuosi 2006 kun kirjekaverini ehdottaa houkuttelee aloittamaan kauneuskonsulttina. Epäröin ja paljon. Olisiko minusta? Enhän tiedä tuotteista mitään! Saanko tuotteita myytyä?? Parasta oli Avonissa se että ei tarvitse tilata tietyllä summalla ja palautusoikeus.Houkutus oli todella suuri ja päätin aloittaa, ihan vain jos saan kuvastosta myytyä tuotteita, minut voi sitten vasta kirjata mukaan :)
Tuotteitahan sain kivasti jo ekassa myytyä, joten päätin aloittaa :) Ja myös itse ihastuin tuotteisiin täysin :) 11.10.06 kirjattiin minut mukaan :)

Vähän ajan päästä alkoi uudet haasteet, kun silloinen aluepäällikköni houkutteli mukaan kokeilemaan kerätä tiimiä kasaan :) Ja tiimiin sain nopeasti porukkaa ja valmistuin Vip-konsultiksi vuonna 2007 (kampanja 3).

Ja kun tämäkään ei riittänyt...Vuonna 2007, 7 kampanjassa valmistuin Tiimivetäjäksi...Ja siitä vuonna 2008 Tiimijohtajaksi :) J sillä tietllä ollaan edelleen :)

Päivääkään en valintaani kadu. Olin pitkään koti-äitinä (lapset -02,-05,-07)ja tein tätä/teen edelleen harrastuksena ja vaihteluna arkeen. Olen saanut kokea mahtavia hetkiä, Oulu kokoukset, Helsinki Gaalailut,Budapest.... Oppinut matkustamaan yksin!! (ei tulisi yksin normaalisti lähdettyä minnekkään mutta Avonin juttujen takia tuokin tullut tutuksi.: )Oppinut tekemään kirjanpitoa ja verotusasioita!!

Tuotetuntemusta matkan varrella karttunut ja aina oppii uutta. Saanut ympärilleni paljon mielenkiintoisia ihmisiä, myös pelkästään Avonin kautta.Vakio asiakkaita kertynyt,jotka todellakin ovat ymmärtäneet Avonin tuotteiden Laatu/Hinta suhteen. Mistä muualta saa yhtä edullisesti aivan mahtavia tuotteita? Ei niin mistään :DJotka toimitan tai asiakas voi noutaa ne kotoani ilman postikuluja.

Jos nyt kiinnostuit ja haluaisit aloittaa kokeilemaan. Ota yhteyttä!! Laitan ensin sen kuvaston tulemaan ja saat rauhassa tutustua jne... Jos sitten haluat yrittää ni kirjataan sinut sitten :))

Loppuun laittelen muutamia kuvia...
Ensin Budapest...
Ja....kaverin kanssa chillailua :D
Ja parista Gaalasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti