AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 27. syyskuuta 2010

Eloisa metallinhohtoinen luomiväri,nestemäiset luomivärit


Tulossa kampanjassa 14 Uutuus, SuperShock Vivid- nestemäinen luomiväri

SUPERSHOCK VIVID –NESTEMÄINEN LUOMIVÄRI

Innovatiivinen, kaksiosainen koostumus yhdistää pigmenttejä kosteuttaviin ainesosiin antaen superrohkeat värit ja näyttävän silmämeikin. Ei paakkuunnu tai jää luomivakoihin.
TULOKSET: intensiivinen väri kestää jopa 8 tuntia
PÄÄAINESOSAT:
TALC. Talkki Luonnollinen magnesiumsilikaatti
GLYCERIN. Glyseriini – Kasvipohjainen kosteuttaja, joka vetää kosteutta ilmasta iholle. Ei ärsytä ihoa. Sisältää paljon vettä ja vain vähän rasvaa.
SILICA. Luonnollinen, väritön, kristallinen tai valkoinen jauhe, jota löytyy useista kivilajeista. Sisältää runsaasti mineraaleja. Auttaa pehmittämään ihoa.
HYDROGENATED CASTOR OIL. Hydrogenoitu risiiniöljy. Muodostaa kalvon, jolla vettä sitovia ominaisuuksia.
ZINC oxide. Sinkkioksidi. Käytetään sakeuttavana, vaalentavana, voitelevana ja aurinkosuojan antavana ainesosana kosmetiikassa.
DIMETHICONE. Silikonista saatava öljy helpottaa levittämistä ja auttaa pehmittämään ihoa.
HYDROGENATED LECITHIN. Hydrogenoitu lesitiini. Fosfolipidi, pehmittävä ja vettä sitova ainesosa.
MICA – kristallisoitunut silikaattimineraali, joka antaa metallisen kiillon. Tunnetaan optisena heijastajana, antaa iholle silkkistä hohtoa ja kimallusta.


KÄYTTÖ:
1. ravistele hyvin
2. levitä silmäluomille
3. odota 10 s.
4. ihaile lopputulostaVOIDEMAISET LUOMIVÄRIT


Voidemaiset, vaahtomaiset ja nestemäiset luomivärit ovat erinomaisia esimerkiksi nopean päivämeikin luomiseen. Jos niissä on hieman kuultoa, ne sopivat loistavasti myös iltameikkiin. Vaaleita sävyjä voi hyvin käyttää tuomaan hieman hohdetta poskipäiden yläpuolelle, silmän ulkokulmaan sekä kulmaluulle kulmakarvan alapuolelle.

Pohjusta luomi normaalisti silmämeikin pohjustusvoiteella ja irtopuuterilla. Levitä sitten voidemainen luomiväri liikkuvalle luomelle sormella, siveltimellä tai aplikaattorilla eli vaahtomuovisiveltimellä.

Voidemaiset luomivärit on helppo häivyttää, koska ne liukuvat hyvin iholla. Voidemaiset luomivärit pysyvät hyvin. Jos haluat tehdä "superkestävän" silmämeikin, painele voidemaisen luomivärin päälle puuterimaista luomiväriä.

Voidemainen väri ikään kuin imaisee puuterimaisen värin itseensä ja lopputulos on erittäin kestävä eikä väri karise pois. Väri tulee myös kirkkaana ja puhtaana esille. Suosittelen kokeilemaan, jos sinulla on puuterimaisia luomivärejä, jotka on vaikea saada tarttumaan luomelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti