AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Planet spa AFRICAN SHEA BUTTER

Ihanat uutuudet Planet Spa sarjaan
RAVITSEVA MONITEHOINEN KASVOHOITO, JOSSA SHEAVOITA JA INKIVÄÄRIÄ (kuvassa oik.)

Ravitseva 3 in 1 -kasvohoito: - puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä – toimii kuorinnan tavoin - kirkastaa ja heleyttää ihoa - voidaan käyttää naamiona
IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: raikkaampi ja kosteutetumpi iho
PÄÄAINESOSAT:
PARAFIINI. vahamainen ainesosa, käytetään sakeuttajana kosmetiikassa.
CERA ALBA. Mehiläisvaha - käytetään sakeuttajana kosmetiikassa

PRUNUS ARMENIACA SEED POWDER. Aprikoosin siemenjauhe luonnollinen kuorinta-aine, joka saadaan jauhamalla aprikoosin siemeniä Sheavoi (Butyrospermum Parkii) Saadaan shea-puun hedelmistä. Sisältää runsaasti rasvahappoja, joten se kosteuttaa ja säilyttää ihon elastisuuden. Sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä luonnollisen aurinkosuojan. Sheavoin uskotaan hidastavan solujen rappeutumista. ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT. Inkivääriuute. Tulehduksen vastaisia ominaisuuksia.
KÄYTTÖ:
Puhdistamiseen ja kuorintaan- levitä kostutetuilla kasvoille ja huuhtele
Naamiona- hiero ihoon, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele

AFRICAN SHEA BUTTER –RAVITSEVA NAAMIO KAULALLE JA DEKOLTEELLE

Naamio kaulalle ja dekolteelle syväpuhdistaa kaulan ja dekolteen kuivattamatta liikaa. Jättää ihon syväkosteutetun tuntuiseksi, heleäksi ja terveeksi.
IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: puhdas ja syväkosteutettu iho
PÄÄAINESOSAT:
GLYCERIN. Glyseriini – Kasvipohjainen kosteuttaja, joka vetää kosteutta ilmasta iholle. Ei ärsytä ihoa. Sisältää paljon vettä ja vain vähän rasvaa.
Sheavoi (Butyrospermum Parkii) Saadaan shea-puun hedelmistä. Sisältää runsaasti rasvahappoja, joten se kosteuttaa ja säilyttää ihon elastisuuden. Sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä luonnollisen aurinkosuojan. Sheavoin uskotaan hidastavan solujen rappeutumista. SESAMUM INDICUM OIL – seesamiöljy- hidastaa veden haihtumista iholta muodostamalla suojan ihon pinnalle..
ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT. Inkivääriuute. Tulehduksen vastaisia ominaisuuksia.

KÄYTTÖ:
Levitä runsaasti kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele.

(tästä ei kuvaa)

AFRICAN SHEA BUTTER –PARAFIINIHOITO KÄSILLE JA JALOILLE

Hoito käsille ja jaloille parantaa ihon kuntoa tehokkaasti. Jättää ihon sileän, pehmeän ja silkkisen tuntuiseksi rauhoittaen ihoa samalla. Sisältää sheavoita, inkiväärinjuuriuutetta sekä parafiinia, jotka sisältävät runsaasti luonnollisia ja ravitsevia ainesosia.
IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: sileämpi ja pehmeämpi iho jaloissa ja käsissä
PÄÄAINESOSAT:
GLYCERIN. Glyseriini – Kasvipohjainen kosteuttaja, joka vetää kosteutta ilmasta iholle. Ei ärsytä ihoa. Sisältää paljon vettä ja vain vähän rasvaa.
PRUNUS ARMENIACA SEED POWDER. Aprikoosin siemenjauhe luonnollinen kuorinta-aine, joka saadaan jauhamalla aprikoosin siemeniä Sheavoi (Butyrospermum Parkii) Saadaan shea-puun hedelmistä. Sisältää runsaasti rasvahappoja, joten se kosteuttaa ja säilyttää ihon elastisuuden. Sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä luonnollisen aurinkosuojan. Sheavoin uskotaan hidastavan solujen rappeutumista
ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT. Inkivääriuute. Tulehduksen vastaisia ominaisuuksia.
KÄYTTÖ: Hiero paksu kerros käsiin ja jalkoihin. Kiedo niihin kuuma pyyhe 3-5 minuutin ajaksi. Pyyhi pois ylimääräinen voide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti