AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

MEIKKAAMISEN PULMAT!


Peitepuikko näkyy!

Väri on liian tumma tai liian vaalea. Oikea sävy on aavistuksen ihon sävyä vaaleampi. Työskentelytapana sormenpäillä tai meikkisienellä kevyt taputtelu on hyvä, tosi tarkkaan työhön voi hankkia napakan nailonsiveltimen.

Meikkivoide tuntuu pahalta iholla!

Laatu ei ole iholle sopiva. Kuivalle iholle on valittava mahdollisimman kosteuttava laatu, rasvaisuuteen taipuvalla iholla siistimpinä säilyvät n.k. kestomeikkivoiteet.

Liian paksu kerros meikkivoidetta tuntuu ja näyttää raskaalta. Ohuempi kerros riittää, sillä meikkivoiteen tarkoitus ei ole peittää kaikkia ihon virheitä.

Värin valinnassa pätee nyrkkisääntö: mahdollisimman lähelle ihon sävyä. Kaiken pohjana on huolellisesti kuorittu ja kosteutettu iho.

Iho on puuteroinnin jälkeen laikukas ja epätasainen lopputulos!

Unohtuiko meikkivoide alta?

Kosteusvoiteen päälle puuterointi ei anna tasaista tulosta. Vipalla työskentely antaa tiukemman jäljen, kevyt puuterointi onnistuu parhaiten keskikokoiselle siveltimellä. Välineet on myös syytä pestä riittävän usein, huonokuntoisilla sudeilla ja sienillä ei synny siistiä ehostusta.

Poskipuna jäi epätasaiseksi..kö?

Jos käytät puuterimaista poskipunaa: tarkkuutta puuterointiin!

Jos puuterointi on tehty huolimattomasti, levittyy poskipuna epätasaisesti.

Voidemainen poskipuna levitetään ennen puuterointia, joka pehmentää lopputulosta.

Kulmakarvoista tuli ankarat ja liian voimakkaat!

Näin käy, jos kulmat piirtää yhdellä vedolla. Luonnollisin jälki syntyy tekemällä monta pientä viivaa, ja nekin mieluiten tönkön siveltimen

avulla pehmittäen. Soinnuta kulmakynän väri hiusten omaan sävyyn; musta sopii vain harvoille. Tumma luomiväri erinomainen kulmakarvojen laittoon!!!!

Rajaus ei onnistu yläluomeen ripsirajaan…

Sama kuin edellä: mieluummin monta kevyttä viivaa kuin yksi kova. Kova viistokärkinen sivellin on hyvä työkalu. Jos ripset ovat harvat ja vaaleat, ja rajaus tuntuu leijuvan jossain niiden yläpuolella, täytä ripsien välit varovasti rajausvärillä.

Luomiväri vakoontuu, ei levity tasaiseksi!

Luomen pohjustus on unohtunut. Tähän löytyy ihan omat aineensa, mutta peitepuikollakin pärjää. Luomia ei saa puuteroida liian kuiviksi, jolloin väri ei tartu niihin. Myös värien laaduissa on eroja: mattavärit pysyvät tiukemmin pakoillaan. Jos luomet ovat kovin raskaat, värin vakoontumista ei voi estää, vain korjailla.

Toinen yleinen ongelma on luomivärin rapiseminen pitkin ripsiä ja poskia meikkauksen aikana. Ota luomiväri vain siveltimen tai sienilevittimen toiselle puolelle, ei ylt'ympäriinsä.

Kajal on suttuinen ja levittyvä..

Kyynelnesteet irrottavat kajalia, sitä ei voi välttää. Joten tarkistus ja korjailu peilin ääressä parin tunnin välein on ainoa tehtävissä oleva.

Ripsiväri rapisee

Laatu ei ole oikea. Raskasluomisille ja niille, joiden silmät kyynelehtivät herkästi suositteltavin on vedenkestävä maskara.

Huultenrajaus näyttää LIIAN VOIMAKKAALTA

Rajauskynän väri on liian voimakas ja huulipunan väristä poikkeava. Vaikka muodikkain meikki on mahdollisimman luonnollinen, ei rajausta kannata täysin unohtaa. Sillä saa korjattua huulten muotoa ja kokoa. Paras väri on lähellä huulten omaa tai huulipunaa, ja kynäviivaa voi pehmentää siveltimellä.

Huulipuna kuivattaa!!! Huulissa epämielyttävä tunne!

Jälleen kerran: epäsopiva laatu. Kuivahuuliselle ei suositella kestopunia.

Huulikiilto lainehtii yli huulien!

Sitä on yksinkertaisesti liikaa. Pienempikin määrä huulten keskiosaan riittää.

Huulipuna näyttää eri väriseltä kuin puikossa, miksi?

Eri sävyisten väripigmenttien pysyvyydessä on eroja. Esimerkiksi tietyt liilat pigmentit ovat erittäin pysyviä. Myös huulten pH vaikuttaa huulipunan sävyyn yksilöllisesti. Ole tarkka valitessasi huulipunaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti