AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tuotekokeilua! (kampanjasta 11)

 No niin nyt on sitten kampanjan 11 tuotteita jo aloiteltu testaamaan ja tulossa oleviakin tuotteita :)


No niin...nyt löyty... taas... Tämä on niin minun suosikki. Tykkään ihan älyttömästi. Jos muistat Avonin Bond girl tuoksun niin tää on vähä sinne päin (se tuoksu tulee mieleen) Ihan miun lemppari. Ja tuo pullo on kaunis!!Tämä tulee myyntiin kampanjassa 12.

KUKKAISHEDELMÄINEN
METSÄINEN
KATEGORIA
ENSITUOKSU
päärynä, bergamotti,
maracuja-hedelmä
SYDÄNTUOKSU
magnolia, persikka,
pionin kukka
POHJATUOKSU
kultainen pihka,
myski, makeat puulajit


 Oi voi ihanaa kimallusta. Tätä kokeilin ihan pelkästään mutta tällä kyllä saa näyttävät kynnet kun laittaa värillistä lakkaa alle. Aivan ihana!


 Tulossa oleva uutuus (kampanjassa 12)ripsari. Hmmm...jooo vaatii vähän enemmän harjoittelua tämän laitto :) Kätevän pieni joten hyvä käsilaukussakin mukana menossa :) Ja tätähän teidänkin on kokeiltava :) Ihanan sävyinen inspired iris  kynsilakka :)
 No näitä en ole testaillut mutta tuoksutellut kyllä. Mielyttävä rauhoittava tuoksu (tulevat myyntiin kampanjassa 12)
 Näistä kerkisin kokeilemaan hoitoainetta. Tosi sellainen hoitava hoitoaine. (epäilen että oisko shampookin, joten tilasin vaan siksi hoitoaineen ja tuon hiuksiin jätettävän) Varmaan jos on todella kuivat ja kosteutta kaipaavat hiukset voi olla tuo se juttu! Tuoksu, hmmmm... joku mentholli tulee vaan tuoksusta läpi :) Eli sellainen raikas...hmmm... :)
 Näistä tuotteista kerkisin kokeilemaan kuorintaa. Jossa oli mielyttävä tuoksu ja jätti ihon ihanan pehmeäksi. Ja öljysuihketta, joka jätti ihon pehmeäksi ja ei jättänyt ihoa öljyisen tuntuiseksi, joka on erittäin hyvä juttu.Iholle jää mielyttävä tuoksu. Suosittelen todellakin kokeilemaan ja nythän olikin tuo öljysuihke todella edullisesti!
 Planet Spa käsi/jalkakuorinta. Ihana tuoksu ja kuori todella hyvin ja jätti ihon pehmeäksi. Suosittelen kokeilemaan :)
 Tämä kukkaro olikin todella paljon kivemmän näköinen kuin kuvastossa joten suosittelen tilaamaan tämän!
 Jos todella pidät rakastat vaniljaa niin tässä ihana kevyt suihke vartalolle. Ja tätähän voi suihkutella ihan huonetuoksuksikin. Aivan ihana!!!
 Tämä on raikkaampi kuin muut Outspoken tuoksut, ainakin minun mielestä. Miellyttävä tuoksu ei liian voimakas.

hedelmäis-kukkainen
kategoria
ALKUTUOKSU:
sykkivä lychee-ruusu,
mehevä persikan nektari,
kirpsakka appelsiininkukka
SYDÄNTUOKSU:
herkkä jasmiini,
silkkinen magnolia,
rehevä guava-kukka
POHJATUOKSU:
lämmin nahka,
valkoinen iiris,
kermainen santelipuu


Nyt vaan tilailemaan ja kokeilemaan itse :) Aurinkoista, helteistä sunnuntaita kaikille. Ja muistakee osallistua arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti