AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 27. elokuuta 2013

GrazyFactory

Grazy Factory
 ...Ne edullisemmat lävistyskorut!
Onko tuttu? Itse olen täältä parisen kertaa (2-3) tilannut ja tykästynyt. Ennen tilauksissa meni ihan kohtu aika mutta siis nyt meni ihan muutamia päiviä, wow!!! Eli tulen kyllä jatkossa käyttämään vähän enemmänkin kyseistä Factorya :))

+ Kaikki tuotteet tuli mitä tilasin!
+ Toimitus nopea
+ Tuotteet laadukkaita ja eivät ole mitään ihottumia tms aiheuttaneet.
+ Ihania tuotteita

Sivuiltahan löydät esim.lävistyskorut, Muita koruja, huomaa lip tattoos  (näitä aattelin kyllä kokeilla :)), ja paljon muuta :) Postarit eivät myöskään päätä huimaa, vain 4,90 tilasitpahan millaisen kasan ja taisipa olla myös että yli 20e tilaukset ilman postareita :))

Paljastusta, tuo kasa noita koruja teki oisko n.22e. Siis suosittelen pyörähtämään sivulla!!


Tilasimme vanhemman potsun kanssa korviksia (äiti enemmän huulikoruja, palloja, jotka niin ihanan kalliita liikkeissä, 10e oli silloin kun niitä viimeks ostelin kaupasta, mut viimeksikin tilasin jo enemmän palloja  varalle :))
ja johan se pitäis kohta uutta tilaustakin jo laitella koska pienempikin joitain korviksia haluaa ja neitillekkin jotain tilata ja itselle napakoruja :))

Ihania ihania :) Oletko sinä tilannut/ käynyt sivuilla katselemassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti