AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 2. elokuuta 2013

Buzzailua! Vanish tahranpoisto aineet!

TÄSTÄ  testailut alkoi....

Ensimmäinen kerta ei tuottanut tulosta.... :(Hihattomaan huppariin jotain räiskähtänyt ja kukaan ei muista mitä (epäilen jotain öljy/ruoste juttuu, koska tämä ei hävinnyt pesussa).  Jo tätä aiemmin yritin saada läikät pois mutta vaikka tätä ainettakin hieroin sillä kupin pojalla noihin kohtiin ja lisäsin pesuun, nuo on vain ja pysyy. Mutta en vielä luovuta, vielä kokeilen laittaa likoomaan ja ainetta koneeseen ja pesua :) Josko ne silleen lähtisivät, tai jos ei niin käyn värin kaupasta ja lyön sen hupparin kanssa pesukoneeseen :D

Mutta sitten onnistuneet testailut....
 eli ylhäällä kahvi, alhaalla ketsuppi ja sitten punaviini(kokeilin myös laittaa mustekynää). Nämä kuivaneita kankaaseen.
 Lisäsin tavan pyykinpesujauheen sekaan...

Ja puhdasta tuli :) Olen kokeillut myös jauhetta valkopyykille ja lisäsin vaan sitä pyykinpesujauheen sekaan ja hyvin lähti sellaiset pinttyneet tai tummuneet kohdat valkoisista vaatteista.

Hyvin tyytyväinen olen ja kokeiluthan jatkuu, kun näin 3 muksun perheessä niitä tahroja vaatteisiin tulee :)

Jaoin pikku tuotepussukat tutuille ja tässäpä muutamia kokemuksia...

*En ole aiemmin käyttänyt kyseistä tuotetta;nyt testasin sitä koneeseen laitettuna sekä erikseen liotuksella.Tuote toimi erinomaisesti
tahroihin,jopa pinttyneisiin sellaisiin...Tuotetta oli helppo käyttää.
Jatkossa voin kuvitella ostavani kyseistä tuotetta ja voin suositella sitä kavereillenikin!!!!
*Testailin tätä tuotetta ihan ensimmäistä kertaa... ja havaitsin hyväksi. Nella oli piirrellyt tussilla ja tietenkin sit unohtanut laittaa siihen tussiin sen tupin paikoilleen!!!! Ja sattuipa sen tussin päälle sit "lentämään" uudet kesähousut... Iso, levinnyt sininen tahra polven kohdalla. Ja olin ihan varma, ettei lähde pois, mutta onneks tuo sinun pieni Vanish- pussi tuli ja pelasti tilanteen.
Hyvin lähti myös kuivuneet mansikka tahrat.
Pitänee ostaa tuotetta myös kaupasta, näiden kokeilujen jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen. Aikaisemmin oon ostanu samaa merkkiä, mutta suihkutettavana... tää tuntu jotensakkin paremmalta.

* En hirveesti kerenny testailla, kun oltiin mökillä ja reissussa. Muutamaan koneelliseen lisäsin tuotetta. Silleen ei kaikki ruohotahrat lähtenyt kokonaan.Varmaan käsittely aineella ois poistanu tahran. Valkeassa vaatteessa oli kuivaneita mansikkatahroja. Siihen jäi tummentumaa. Tässäkään en käsitellyt tahraa aineella vaan laitoin pesuaineen sekaan. En ole käyttänyt kyseistä tuotetta ennen.

*  Testasin vanishia kirjopyykin sekaan parissa koneellisessa. Toimi mielestäni melko hyvin. Lastenvaatteiden pinttyneisiin ruokatahroihin kokeilin “tahnana” suoraan tahraan hieromalla ja sitten heitin vielä kokeeseen, tässäkin toimi melko hyvin.   “Tuoretta” voikukka tahraa yritin poistaa myös hieromalla vanishia suoraan tahraan ja sitten koneeseen. Sitä voikukkaa en kyllä pois saanut.
Joskus aiemmin olen testannut kyseistä tuotetta ja luulen että ostan myös jatkossakin.

Kiitos teille jotka jaksoitte vastailla :))


2 kommenttia:

  1. Suosittelen kokeilemaan nuohin vihreän paidan tahroihin sappisaippuaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä :) Mistä tuota saipuaa löytää?

    VastaaPoista