AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Pienet kukka/kynttilä purkit

Ihana kesä ja ihana loma. Huomaa että tännekkin päivitykset on näin lomaillessa jäänyt, mutta nyt itteesä niskasta kiinni :) Säät on todellakin suosineet, välillä liiankin kanssa.Vielä ensi viikko lomaa ja sitten alkais taas aherrus. Muistutuksena vielä arvonnasta, tästä voit osallistua. Ihanasti uusia lukijoita liittynyt mukaan ja kaikille tervetuloa :))

Mutta siis nyt niihin purkkeihin. Eräänä kauniina ja kuumana päivänä tekemisen puute iski niin tälläistä sain aikaan....

 Tarvikkeet löytyi kaapista. Ja pilttipurkkeja kaappeihin kerääntynyt vaikkei vauvoja perheessä enää olekkaan :) Kissanpennut kylläkin tyhjentäneet purkkeja ;)
 Ja tälläisia niistä sitten tuli.
(Syksyn tullen tuikut vaihtuvat kippoihin)
Nämä pääsivät kasvihuoneen seinään roikkumaan :) (joo, jospa ensi kesäksi saisi ihan oikeanlaisen kasvihuoneen, inhoon tuota muovia, mutta ajanut saman asian :))
 Myös pojan, opettajalta saama ruusupapu (olikohan se joku semmoinen mutta...) pääsi roikkumaan myös (ennen kuin isommaks kasvaa) Onko kellä tuollaisesta kokemusta...siis onko se monivuotinen vai kuolla kupsahtaa talven tultua?
 Ja muutama paprikakin oli ilmestynyt...
Myös taimista huomaa että kuumaa on ollut...kastella saisi jatkuvasti :) Mutta tälläiset kesäiset kesä terkut teille täältä aurinkoisesta Itä-suomesta :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti