AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Oho, hienoa Avon Turkki!

 Avonin Focus 10 löytyi tämmöinen juttu. Ja päätinpä vähän googletella... Videotakin youtubesta löytyi. Kannattaa katsoa, wow!!

Avon teki Guinnessin maailmanennätyksen!
Avon on päässyt Guinnessin maailmanennätysten listalle maailman
suurimmalla meikeillä toteutetulla seinämaalauksella! Turkkilainen neljästätaiteilijasta koostunut tiimi käytti 13 päivää 51 neliön kokoisen seinän maalaamiseen 11 375 kosmetiikkatuotteella. Avon on Turkin tunnetuin kosmetiikka brändi ja seinällä haluttiin osoittaa arvostusta turkkilaisille naisille, jotka ovat myyneet ja käyttäneet Avonin tuotteita. Avonin Turkin toimiston markkinointitiimin uraauurtava
idea toteutettiin Taksim-aukiolla Istanbulissa. Siihen käytettiin yhteensä 4575 huulipunaa, 2114 meikkivoidetta, 880 rajauskynää ja 3595 kynsilakkaa.
Guinnessin arvovaltaiset tuomarit mittasivat muurin ja myönsivät Avonille virallisen Guinnessin maailmanennätyksen, jonka Avon haluaa omistaa ainutlaatuisille naisille
Turkissa ja tietysti kaikille Avonin asiakkaille ympäri maailmaa.

Lähde. Avon Focus10
video Youtube
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti