AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Jännitys ilmassa ja höpönlöpöjä

Voiko olla totta, no varmaan sitten voi. Joo, jollainhan työsopimus loppuu 31.7 eli siis ylihuomenna. Luvattu on jatkosta mutta missä se työsopimus viipyy. Mie oon jo tän asian kanssa saanu pähkäillä pitkän aikaa ja jopa kesälomallakin kun .... ottaa vaan päähän... Koulutuskin alkais 12.8, joten tiiä mistään mitään... no kaippa se jo huomenna selviää, heh, tai tässä tapauksessa varmaan keskiviikko iltana x)

Mutta tässä kun taas kuulumisista vierähtänyt niin muutamia kuvia jälleen...

 Tämä ihanuus kotiutui meille. Pitkään haaveillut mutta hankinta jäänyt...Kunnes isännän tätiltä sain tämän pienoisen kotiin. Se on vaan niin kauniin värinen :) Voi kun ihastella.

 Kaupasta mukaan lähti pirkka (edullisia) ruusuja. Väri nyt ei ihan täsmänny kun meinasin vaaleanpunaista ja valkoista mutta päädyin noihin oranssin kirjaviin, olivat niin erikoisen värisiä :)
 Ja lettujakin on tullut paistettua, tuolla yyber hyvällä ikean pannulla, joka on niin ohkanen ja kevyt ja pystyy muksutkin helposti lätyt tekemään :) (seuraavan kerran kun ikeassa vierailen ostan toisen pannun ihan varalle ja nopeemmin ison satsin saisi kahdella pannulla tehtyä :))
Perjantaina vierailimme Eko keskuksessa ja mukaan lähti 2 pientä lautasta, ja pojalle uutta vastaava t-paita ja tytölle hm farkkuhame ja hintaa kaikille tuli yhteensä 1,50. Joo-o vieraillaan kyllä tästä lähdin vähän useamminkin. (alemmassa takana teksti gegr.1849 uhlenhorst) Ja Enon Marista löytyi mukaan vähän pitsihärpäkettä :)

 Tuhlailuja...Niin tämä pojan harrastus... :) No onhan se parempi tuhlata varusteisiin kun peleihin :) Ja crossi tuunailua..
Heheee, ja pakko oli eilen illalla näpsii kuvia meidän neidin haravointi tyylistä (jalkaan vetäs isänsä kumpparit ja eikun heilumaan :D)

Kaikille ihanaa alkanutta viikkoa! Jos et ole vielä käynyt osallistumassa arvontaan, sinne pääset tästä!

2 kommenttia:

  1. hyvä jotta jollakin toimii ikean pannut. meille sattu kyllä sellanen maanantai kappale keväällä, että lenti kaaressa pihalle kahen minuutin testaamisen jälkeen..kiva kuulla, että jollakin muulla päinvastoin :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei :) Joskus niin voi käydä (aika usein halppis tuotteissa x)Va hyvin noi kalliimmatkin pannut kuprahdelleet :)) Mut joo meillä toiminut ja lisäks toinen sellainen wokkipannun tyylinen (iso,painava ku mikä) toiminut moitteettomasti :D

    VastaaPoista