AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Avon Kotiväkivaltaa vastaan!!!

Minun kautta pystyt tilamaan muutamista tuotevaihtoehdoista (koruja)ja näin  pääset helposti tukemaan hyvän asian puolesta!!! Tue sinäkin!Löydät alkuperäisenä täältä

KOTIVÄKIVALTA
 1.Ongelma
 Perheväkivallaksi voidaan kutsua perheen tai minkä tahansa ihmissuhteen sisällä tapahtuvaa väkivaltaa. Fyysisen pahoinpitelyn ohella perheväkivalta sisältää usein henkistä väkivaltaa. Perheväkivalta on usein toistuvaa, etenee aalloittain ja muuttuu jatkuessaan raaemmaksi. Perheväkivallalla ei ole rajoja; se voi vaikuttaa keneen tahansa tuloista, rodusta, etnisyydestä, uskonnosta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Sen uhrit ovat usein heikompia osapuolia; uhreista 90% on naisia tai lapsia, mutta miesten perheessä kokema väkivalta on myös
 merkittävää.


2.Tapaukset Suomessa
Suomessa miehistä 5,6 % ja naisista 4,3 % on kokenut parisuhdeväkivaltaa vuoden 2009 tutkimuksen mukaan. Naiset joutuvat perheväkivallan kohteiksi paljon useammin kuin miehet. Kaikki tapaukset eivät kuitenkaan tule poliisin tietoon, sillä asiasta puhuminen, saati sitten vironomaisille ilmoittaminen on erityisen suuri kynnys etenkin miehille. Naisista Suomessa yksi kolmasosa ei ilmoita asiasta. Oikeustilaston mukaan perheväkivalta, erityisesti henkirikokset, liittyvät usein alkoholin käyttöön. Avon on tuonut asiaa esille lanseeraamalla perheväkivallan vastaisen Speak Out –kampanjan. Kampanjan tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta, parantaa väkivallan ehkäisyä ja auttaa sen uhreja erilaisten ohjelmien kautta.

 3.Yhdessä voimme muuttaa maailmaa!
Avon kampanjoi maailmanlaajuisesti kotiväkivaltaa vastaan. Avon on vuodesta 2004 kerännyt Speak Out –kampanjalla pelkästään USA:ssa yli 33 miljoonaa yhdysvaltain dollaria, jotka on käytetty tukemaan paikallisia organisaatioita, rahastoja ja tutkimustyötä perheväkivallan hiljaisten uhrien puolesta. Ostamalla Avonin hyväntekeväisyyskoruja olet mukana tekemässä konkreettista työtä väkivaltaa kokeneiden naisten auttamiseksi. Vuosina 2008-2012 tuotti hyväntekeväisyystuotteiden myynti Naisten Linjalle Suomessa 9375 €. Tule mukaan kasvattamaan summaa! 

 Näytä mielipiteesi ja tue kampanjaa ostamalla hyväntekeväisyyskoruja. Tuotteista saatu myyntituoto lahjoitetaan Naisten Linjalle. Kantamalla äärettömyyden symbolia, näytät maailmalle, että välität! Aivan kuten mekin, sinäkään et hyväksy väkivaltaa missään muodossa. Sinun tukesi ansiosta voimme auttaa uhreja! Jos huomaat perheväkivaltaa lähipiirissäsi tai olet itse sen uhri, hae välittömästi apua Naisten Linjan maksuttomasta neuvonta- ja tukipuhelimesta 0800 02400. Hätätilanteessa on tärkeintä muistaa myös hätänumero 112 ja soittaa siihen mahdollisimman nopeasti, jotta apu saadaan pikaisesti paikalle.

  
(kuvat.avon.fi)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti