AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

lauantai 4. helmikuuta 2012

Aloita Nyt Kauneuskonsulttina!!! :)

Tulevan NaistenPäivän kunniaksi jokainen kauttani aloittava uusi konsultti, saa lahjana alla näkyvän paketin*.
*Paketin tuotelahja ja näytteet voivat vaihdella. Paketin saa uusi konsultti joka tekee väh.100e tilauksen ensimmäisessä kampanjassaan! (<-- tarkoittaa jos aloitat kampanjassa 5 ja teet siinä kampanjassa väh. 100e tilauksen, laitan sinulle paketin tulemaan)

Ja tässä syyt miksi tilata itse Avonilta :)
¤ Yhtä helppo tilata tuotteita kuin mistä tahansa nettikaupasta! Aina kun tilauksesi on vähintään 80euroa, saat alennukset (20-25%) ja tuotteet omaan postiisi ilman toimituskuluja. (Siis keräät vaikka ystäviesi kanssa tilauksen, 80e tulee yllättävän helposti täyteen, aikaa kolme viikkoa kerätä tilausta, jos tekee yhden tilauksen/kampanja. Alle 80euron tilauksiin ei tule aleja ja postarit on vain 3,50e)

¤ Saat aina maksuaikaa ostoksillesi, eli saat aina laskun itsellesi ja 14pv maksuaikaa.

¤ Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu eli 3kk palautusoikeus (jos huulipunan sävy ei miellytä tms.), tätä sinulla ei ole kaupasta ostettaville tuotteille!!!

¤ Sinulla on mahdollisuus saada kannustuslahjoja, aloituslahjan jne. muita tilaajaetuja aina kampanjoittain.

¤ Upea kuvasto ilmestyy kolmen viikon välein ja 800 tuotetta valikoimassamme (päivittäistavaratuotteet ja muut ihonhoitotuotteet sekä laukut ja korut, e-kuvasto omilla sivuillamme.

Jos ostat kaupasta tuotteita, et saa näitä etuja- Avonilta saat!!!

Ota yhteyttä
Tiimijohtaja Miia Jaatinen m.jaatinen@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti