AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 11. tammikuuta 2011

Kampanja 1

Muutamia tuotteita Ale kuvastosta :)

PRO CHILL –SARJA MIEHILLE
ProChill Eau de Toilette
Pro Chill Roll On
Pro Chill Antiperspirantti

Sitrus-puinen kategoria
Jäävuorten mykistävästä kauneudesta, voimasta ja arvaamattomuudesta inspiraationsa saanut tuoksusarja. Tuoksu miehelle, joka etsii seikkailuja ja rakastaa vapautta. Yhdistelmä avautuu vahvalla tuulahduksella salviaa ja kardemummaa, jotka sekoittuvat raikkaaseen meri-ilmaan ja bergamottiin. Tuoksu kehittyy muskotin ja punaisen paprikan vivahteikkaiden tuoksujen avulla ja päättyy rauhoittavaan sammaleeseen ja tiikkipuuhun.

ENSITUOKSU
Salvia, kardemumma, bergamotti, meri-ilma
SYDÄNTUOKSU
Muskotti, rakuuna, jasmiini
POHJATUOKSU
Sammal, tiikkiFOR MEN 2in1 –HILSESHAMPOO JA HOITOAINE

Kehitetty käyttäen kreatiinia ja meriuutteita. Vähentää hilseoireita, hoitaa päänahkaa ja hiuksia ja antaa terveen, kiiltävän ulkonäön hiuksille. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

HIUSTYYPPI: miesten hiukset, hilseongelmat
TULOKSET: kiiltävämmät ja terveemmät hiukset, vähemmän hilsettä

PÄÄAINESOSAT:
ZINC PYRITHIONE – sinkkipyritionilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Parantaa hiusten ulkonäköä ja kimmoisuutta. CREATINE. Kreatiini. Vahvistavia molekyylejä, jotka korvaavat hiusten vaurioituneita liitoskohtia. Tekee hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja terveemmät.
DIMETHICONE. Silikonista saatava öljy helpottaa levittämistä ja auttaa pehmittämään ihoa.
SODIUM CITRATE. Käytetään pääosin säätelemään tuotteen pH-arvoa. Ainesosalla on antioksidanttisia ja säilyttäviä ominaisuuksia.
PHOSPHORIC ACID. Fosforihappoa käytetään pH-arvon säätelijänä.
LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. Leväuute. Sisältää kalsiumia, kaliumia, jodia, mannitolia sekä rasvaa, proteiineja, hiilihydraatteja ja E, C, B12, B6, B3, B, A, Zn, F, Cr, Co, Mn, I, Na, Fe, P, Mg, K, Ca –vitamiineja.
PELVETIA CANALICULATA EXTRACT. Ruskoleväuute. Tuuheuttaa hiuksia ja nopeuttaa niiden kasvua.
KÄYTTÖ: Levitä märkiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa usean minuutin ajan ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

FOR MEN 2in1 –TUUHEUTTAVA SHAMPOO JA HOITOAINE

Shampoo ja hoitoaine, joka tuuheuttaa, hoitaa ja ravitsee hiuksia. Kehitetty käyttäen kreatiinia ja meriuutteita vahvistamaan hiuksia. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

HIUSTYYPPI: kehitetty miesten hiuksille
TULOKSET: kiiltävämmät ja paksummat hiukset
CREATINE. Kreatiini. Vahvistavia molekyylejä, jotka korvaavat hiusten vaurioituneita liitoskohtia. Tekee hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja terveemmät. HYDROLYZED WHEAT PROTEIN. Hydrolysoitu vehnäproteiini. Vetää kosteutta ihoon ja auttaa säilyttämään sen. PANTHENOL. Pantenoli – B-ryhmän provitamiini. Parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta ja ehkäisee ihoärsytyksiä. Silottaa ja ehkäisee tulehduksia.
HYDROLYZED WHEAT STARCH. Hydrolysoitu vehnätärkkelys. Parantaa hiusten joustavuutta ja elastisusutta. Tuuheuttaa ja hoitaa kuivia ja hauraita hiuksia.
LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. Leväuute. Sisältää kalsiumia, kaliumia, jodia, mannitolia sekä rasvaa, proteiineja, hiilihydraatteja ja E, C, B12, B6, B3, B, A, Zn, F, Cr, Co, Mn, I, Na, Fe, P, Mg, K, Ca –vitamiineja.
PELVETIA CANALICULATA EXTRACT. Ruskoleväuute. Tuuheuttaa hiuksia ja nopeuttaa niiden kasvua.
KÄYTTÖ:
Levitä märkiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa usean minuutin ajan ja huuhtele. Toista tarvittaessa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.
PUHDISTUS, KASVOVESI JA KOSTEUTUS ALOELLA & INKIVÄÄRILLÄ

Kevyt koostumus puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa ihon tehokkaasti jättäen sen raikkaaksi ja sileäksi.

IHOTYYPPI: kaikki
TULOKSET: puhdas, hoidettu, kosteutettu iho
PÄÄAINESOSAT:
GLYCERIN. Glyseriini -tehokas kosteuttaja, jolla rauhoittavia ominaisuuksia..
CETYL ALCOHOL. Setyylialkoholi. Käytetään mm. sakeuttajana, emulgointiaineena ja pehmittäjänä. Ei ärsytä ihoa.
STEARYL ALCOHOL. Stearyylialkoholi. Stabiloiva aine.
ALOE BARBADENSIS EXTRACT. Aloe Barbadensis –uute – tehokas kosteuttaja, joka imeytyy syvälle ihoon antaen ihokudoksille suoraan kosteutta. Tunnetaan rauhoittavista ja suojaavista ominaisuuksistaan. Parantaa ihonsävyä lisäämällä verenkiertoa. Vähentää ihon punoitusta yhdessä muiden tulehduksia ehkäisevien ainesosien kanssa
ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) EXTRACT. Inkivääriuute. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.
KÄYTTÖ:
Levitä runsaasti ja hiero vaahdottaaksesi. Huuhtele.


Ja myös nämä tuli tilailtua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti