AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Silmänympärysiho

SILMÄNYMPÄRYSIHO

Silmänympärysiho on kasvojen muuta ihoa ohuempaa ja herkempää. Kasvojen runsas UV-altistus, silmien räpyttely sekä ihonalaisen rasvakudoksen ohuus altistaa ryppyjen synnylle ja turvotukselle. Nämä vaatimukset on pyritty ottamaan huomioon silmänympärystuotteita kehitettäessä. Silmänympärysihon hoitoon tarkoitetut tuotteet ovat joko ravitsevia, kiinteyttäviä ja ryppyjä ehkäiseviä voiteita tai kosteuttavia ja turvotusta vähentäviä geelejä. Tuotteita voi yhdistellä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jos esimerkiksi luomilla on taipumus turvota yön aikana, kannattaa turvotusta poistava geeli levittää yöksi ja ravitsevampi voide päiväksi. Jos taas haluaa mahdollisimman tehokasta hoitoa ryppyjen ehkäisyyn, eikä kärsi turvotusongelmasta, voi käyttää voidemaista tuotetta sekä iltaisin että aamuisin.

Silmänympärysvoidetta laitetaan vain pieni, nuppineulanpäänkokoinen määrä. Se imeytetään hellästi taputellen silmänympäryksen ohueen ihoon.


SILMÄNIHON ALUEEN ONGELMAT!

Silmäpussit, turvotus

Silmänympärysten iho on huomattavasti muuta ihoa ohuempaa. Juuri ohuutensa vuoksi se reagoi herkästi ulkopuolisille vaikutteille. Väsymys, suolaisen ruuan syöminen tai allergia voi aiheuttaa harmillista turvotusta silmien ympärillä. Jos kärsit silmäpusseista aamuisin, säilytä silmänympärystuotettasi jääkaapissa ja levitä viilentynyttä voidetta silmänalusille lievittämään turvotusta.

Tummat silmänaluset

Silmänympärysten ohut iho yhdessä heikon veren- ja nestekierron eli kuona-aineiden poiston kanssa saa aikaan tummat silmänaluset. Tummia silmänalusia saa häivytettyä käyttämällä oikeita silmänympärys- ja meikkituotteita.

Juonteet

Silmänympärysten ohut iho yhdessä heikon veren- ja nestekierron eli kuona-aineiden poiston kanssa saa aikaan tummat silmänaluset. Tummia silmänalusia saa häivytettyä käyttämällä oikeita silmänympärys- ja meikkituotteita.

Rypyt

Rypyt kuuluvat varttumiseen ja niiden syntyä jouduttavat etenkin auringossa oleilu ja tupakointi. Iän myötä ihosolujen oma uusiutumiskyky heikkenee ja soluvauriot lisääntyvät. Ihon kiinteys heikkenee, olemassa olevat rypyt syvenevät ja syntyy uusia ryppyjä. Oikein valitulla silmänympärystuotteella voidaan ylläpitää ihorakenteen kiinteyttä, vahvistaa herkkää silmänympärysihoa ja pehmittää näkyviä juonteita.

Silmänympärysiho on menettänyt kimmoisuutensa

Vanhetessa myös silmänympärysalueen ihon kollageenituotanto hidastuu ja iho alkaa veltostua. Yläluomen iho voi veltostua roikkumaan ripsien päälle, jolloin se aiheuttaa näköhaittoja. Paras tapa ennaltaehkäistä veltostumista on silmänympärysalueen hellävarainen hoito. Ohutta ihoa ei saa hangata, repiä tai venyttää. Valitse veltostuneelle iholle silmänympärysaluetta kiinteyttävä hoitovoide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti