AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

tiistai 8. joulukuuta 2009

Hiustenhoito-Opas

HIUSTENHOITO-OPAS

Hiustenpesutarpeeseen vaikuttavat mm. ilmansaasteet, muotoilutuotteet, ruokailutottumuksemme, elämäntyylimme ja liikunta.

Hiukset tulisi pestä kaksi–kolme kertaa viikossa. Jos tämä ei riitä, on hyvä käyttää tarpeeksi mietoa shampoota. On hyvä totutella käyttämään kahta–kolmea shampoota rinnakkain: yksi hellii hiuksia, toinen hiuspohjaa ja kolmas on tarkoitettu syväpuhdistukseen. Shampoo ja hoitoaine on hyvä valita hiustyypin mukaan.

Ennen shampoopesua kastele hiukset huolella. Ota sitten kämmenelle noin teelusikallisen verran shampoota ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä shampoo päähäsi.
Hiero hiuspohjaa hellävaraisesti sormenpäillä. Lisää hiuksiin vähän vettä ja huuhtele hiukset ja päänahka huolellisesti, mielellään pää alaspäin, jotta kaikki epäpuhtaudet poistuvat eivätkä tipu olkapäille. Viilennä vettä asteittain.

Painele hiukset puolikuiviksi pyyhkeellä. Ota hoitoainetta kämmenelle ja hiero kämmeniä yhteen. Puristele hoitoaine hiuksiin. Levitä aine kammalla. Anna vaikuttaa tarvittava aika ja huuhdo viileällä vedellä.

Kuivaa hiukset hellästi.

**************************VINKKEJÄ!!!!!***********************************

Hennoille volyymia!

Monilla hiustenhoitosarjoilla on valikoimissaan ns. volyymishampoita, joilla hentoihin hiuksiin saadaan ryhdikkyyttä. Shampoon vaikutusta voi lisätä saman sarjan volyymihoitoaiheella, joka on yleensä suihkemuodossa.

Lisää elinvoimaa hiuksille!

Kosteus ja vitamiinit A, B, C ja E ovat tarpeen kuiville ja hauraille hiuksille.

Kosteuttava ja vitamiineja sisältävä shampoo paikkaa hauraan hiuksen rakennetta ja silottaa sen pintaa. Hiukset saadaan jälkeen kiiltämään.

Ärsyttävää kutinaa, kuiva päänahka…

Joskus stressi voi aiheuttaa hiuspohjaan kutinaa, ärsytystä ja hilseilyä. Hiukset kärsivät, jos hiuspohjassa on ongelmia. Pitkittyneissä ongelmissa ota yhteys lääkäriin.

Hiuspohjan häiriötiloihin on saatavana erikoishampoita ja -hoitoaineita, joita käytetään kuurina. Jakson jälkeen tuotteita käytetään esimerkiksi kerran viikossa.

Hiuspohjan ongelmiin on myös tarjolla tuotteita, jotka on tarkoitettu värikäsitellyille hiuksille.

AVONILLA LÖYTYY HIUSTENHOITOTUOTTEITA JA HIUSTENHOITOVÄLINEITÄ…

Advance Techniques-sarja on monipuolinen ja jokaiselle hiustyypille löytyy valikoimastamme tuotteet. Erikoishoitotuotteitakin löytyy mm. hilseongelmiin..

Harjat, kammat… KAIKKI MITÄ TARVITSET..AVONILTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti