AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Remontti edennyt hitaasti mutta varmasti ja tuoli ostoksia

Tässä vähän päivitystä taas meijän remonttiin (mutta siis tuostakin jo etumus saanut muutosta tai siis laatat vaihtaa paikkaa x) Mut nyt ehkä niillä paikoilla kun ne tulee olemaan. Ja sivulla näkyvä villiviini taitaa jäädä omalleen paikalle, toiselta puolen jo otin pois, koska se tulee sitten toiselle sivustalle. Joo siis nyt näyttää tältä... Kohta pääseekin poika maalaushommiin :) (miehen kanssa väännetty asiasta miksi tuota talon seinämää ei voi valkoiseksi maalata kun sehän on tuollainen erillinen tila, mut lupaa ei vielä ole myönnetty :)

 Tämä tuoli, aivan ihana. Tori.fi kautta löysin läheltä tämän puisen tuolin ja ihastuin heti, vielä kun halvalla sai. Niin tässä se yksi projekti myös (no poika hoitaa kuulema homman :)) eli maalit veks ja uutta pintaan, tää siis jää tuohon terassille. (paitsi jo mietin et tuo niin ihana et saattaa olla et siirtyy sisälle). Voi antaa vinkkejä (halvasta) kestävästä maalista...
Toivotan kaikille ihanaa (ja toivottavasti aurinkoista juhannusta) Päivitystä tulee huomenna alkavasta Avonin Kampanja 9, joten kannattaa olla kuulolla :)
Ja osallistu vielä arvontaan, johon pääset tästä.


1 kommentti:

  1. Kiva kun huomautat, aina arvontaa :) itse olen osallistunut jo aikoja sitten, toivottavasti arpaonni suostuu :) (olen ehkä korjoittanut tän lauseen jo sata kerta sun blogissa)

    VastaaPoista