AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 26. kesäkuuta 2014

Koru arvontaa!

Jatketaan näin kesän kunniaksi ihanalla arvonnalla :) (Avonin meikkipaketti arvotaan sitten tänään, katotaan ketä onni suosii :D)
Nyt arvotaan ihana koru setti, jonka lahjoittaa arvontaan Vaatekaappi. (käykeehän sivuille tutustumassa ja tykkäämässä, kaikkee kivaa ;))
Mutta mennään ensin siihen arvontaan!
Siis eikö olekkin ihana korusetti! Kuvasta näet arvonnan säännöt (eli suurinpiirtein samoilla taas mennään :)) Nyt osallistumaan ja muista laittaa s.posti osoite ja erottuva nimimerkki :)

Mutta jatketaan sitten lisää....

Olen siis  jo aiemmin maininnut kyseisestä kaapista ;) Eli tähän törmäsin facebookissa ja muutamia tilauksia tullut tehtyä (ja varmaan tulee tehtyä). Palvelu hyvää ja tuotteet tulee ok nopeasti (miten ovatkin aika taulun laittaneet) .
Tässä muutamia kuvia mitä muuta kivaa olen löytänyt ;)

 (tytölle aivan ihana neule)


 Osallistukee arvontaan ja ihanaa perjantaita (jollain alkoi 5 viikon loma :D)


10 kommenttia:

 1. Kolmella arpaliinilla mukana. Onpahan ihanat korut, jotenkin keskiaikaiset. Ja voi ei noita pikkutytön kenkiä. Ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ihania koruja, mulla on kolme arpaa :)
  sposti: baraarawaa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. kolme arpaa kiitos :).

  terveys1 (a) wippies.fi

  VastaaPoista
 5. kahdella mukaan, nättejä koruja!
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kokeilen kahdella arvalla. Kai olen lukija, kun käyn täällä säännöllisesti lukemassa ja nyt osallistun arvontaan? Kaunis on korusetti. Terv. Soiku

  VastaaPoista
 7. ööö... Milloin tulee molempien arvontien voittajat :)

  VastaaPoista