AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 19. kesäkuuta 2014

Avon kampanja 9



Avon kesäinen kampanja 9 (19.6-9.7.2014)
Tässä muutamia suosikkejani (joita laitan myös tilaukseen) ja tarjouksia kuvastosta (tästä ei pitänyt tulla näinkään pitkä mutta ihania tuotteita/tarjouksia löytyi ja lisää kuvastosta johon pääset tästä)katso myös mitä muuta kivaa löytyy avonin nettisivuilta.


* S.3 löytyy Naturals sarjan uutuus. Itsellä kokeilussa tästä sarjasta suihkugeeli ja ihanan tuoksuinen on, kannattaa kokeilla. (makea, marjainen, mustikka, orkidea).
Tämä nyt tarjouksessa!!! 3 Tuotteen setti sis. suihkugeeli, vartaloemulsio ja vartalosuihke vain 8,95 (per mikä tahansa muu ostamasi tuote)

* S 5. Planet spa Amazonian Treasures ( Helli ihoasi brasialainen acai palmun antimilla ja eksoottisilla marjoilla)
Itse ajattelin tilata kasvonaamion, hiusnaamion ja ehdottomasti vartalokuorinnan

* S. 7 Uutuus tuoksu Instinct forbidden kesä tarjous 21euroa. Kukkais- hedelmäinen kategoria, punaiset marjat, gardenia, setri (saat tilattua trendikkään korun vain 7,95 jos ostat s. 7 jonkun tuoksun) Itse tilaan tämän, ihana.

S. 9 Caribbbean paradise. edt 13,95 tai vartalosuihke 6,95
Tässä taas ihana kesäinen kukkais-hedelmäinen tuoksusekoitus (tämä ihana juuri nyt)

S. 15 Aurinkopuuteri tai –helmet hintaan 8,65/kpl ostaessasi tuotteita esitteestiä 25 euron arvosta (siis jos tilaat 50e niin saat tilattua tuolla hintaa 2 tuotetta)
Nämä hyviä ja saat varjostettua/ hehkuvaa heleyttä kasvoillesi.

S. 17 Löydät kesäisiä tuotteita meikkipussiisi. Luomivärikvartetti hintaan 9,95 (kivat mausteiset sävyt), nestemäiset rajauskynät  7,65 ja kynsilakat 6,95.

S. 20- 23 Valitsemasi kaksi tuoksua vain 30 euroa. Siis aivan huippu tarjous joten kannattaa hyödyntää. Tilaat tuoksun vaikka itsellesi ja miehellesi. Kannattaa tilata vaikka kokeiltavaksi, tuosta löytyy ihania tuoksuja.

S. 28 löydät ihanat roll-on- tuoksut jotka on kätevä sujauttaa käsilaukkuun. Nämä vain 3,95/kpl.

S. 33 Avon Femme edullisesti setti vain 27,95 sis. EdP, vartalosuihke ja vartaloemulsio.
Kukkais- hedelmäis- myskinen kategoria, mehukas päärynä, magnolia, pihka.
(ihana tuoksu, itsellä käytössä)

S. 34 Kätevät Edp 30ml vain 11,95
S.40-41 löytyy kynsilakkoja (myös kesäisissä väreissä) Hinta 6,95/ kpl.

S. 43 löydät hauskat kynsikoristeet joilla voit luoda näyttävyyttä kynsiin. Hinta per purkki on 7,95.

S: 44 Ammattimaiset kynsihoito tuotteet 4,95/kpl!!!
(pikakuivattaja ihan ehdoton)

S. 46 Uutuus Extralasting- geeliluomiväri hintaan 6,95
Geelimäinen, ei tahraa ja siisti lopputulos.

S. 49 Meikinkiinnitys suihke hinta 6,95

Kokeiltu, ja suihkauteltu meikin päälle, en nyt osaa sanoa kestääkö sen pidempään, voip olla. Tästä tulikin mieleen katoitteko ohjelman jossa oli kauneuspakkomielle ja sehän suihkutti meikin päälle hiuskiinnettä. On tämä varmaan paljon turvallisempi ratkaisu :).

S. 59 Uutuus Magix Face perfector SPF 20- pohjustusvoide hinta 10,95
* Kevyt öljytön koostumus
* Iho pysyy mattapintaisena koko päivän ja peittää juonteet ja ihohuokoset
* Voi käyttää pelkästään tätä tai sitten meikkivoiteen alla
(tässä joku HD Finish- yhdistelmä, joka siis hajottaa valoa saaden näin ihon näyttämään täydelliseltä. Hmmmm…

S. 61 Väriä elämään. Ihania ColorTrend huulipunia. 2 in 1 huulipuna, eli siis 2 värinen huulipuna. Käytä joko yksinään yhtä väriä tai punaa vaikka ylä- ja alahuuli eriväreillä (itse tilaan Twisted sister ja high society- huulipunat. Nämä siis 4,95.


Muistutan näistä COlor trend tuotteista että nämä ”nuorien tuotteita” eli tuotteissa oleva pigmentti ei toisinaan ole ihan parhaimmasta päästä. (eli luomiväri yms. mutta itselläkin ripsareita, huulipunia ja luomiväriä käytössä (osa luomiväreistä kyllä sis. hyvin pigmenttiä ja saa hyvin väriä) Mutta siis joo voi näitä ihan kaikki käyttää iästä huolimatta, mutta tuollainen pointti vaan että tiiätte :)
Esim. s.62 luomivärikynät. Tilasin itse North star mutta kuten kuvasta näkyy ja tuntuu että en saanut edes luomilla mitään näkymään. Mutta tuo se nyt vähän hohdetta sisänurkkaan.

S. 63 Magic Lift- ripsiväri

kokeilin tätä tytölle (ja hälle tämä tuleekin) Hyvin lähti väriä ja pidenti ripsiä. (no neitillä sellaiset ripset että taitaa jokainen ripsari pidentää)

S: 64 – 77 Löydät ihania kesäisiä asusteita (mekko)

S. 81 MIEHET EdT Full Speed ja Full Speed Adrenaline vain 14,95/kpl per mikä tahansa muu esitteestä ostamasi tuote.

S. 86-87 Avon Sport uutuudet, edullisesti setissä VAIN 21,95

S. 88 Avon Men tuotteet vain 3,95 per mikä tahansa muu esitteestä ostamasi tuote.
(mm. suihkugeelejä, parranajo geeli, aftershave- hoitoaine jne…) Kannattaa käydä kurkkaamassa.

S. 90 Löydät tämän ihanan vartalokuorinnan eli Planet Spa Fantastically Firming- vartalon kuorinta, kolumbialaisen kahvin uutteella.

* jättää todellakin ihon sileäksi ja ihanan tuntuiseksi. Ja tuo tuoksu…ihana. Tämä ihan miun lemppari kuorinnoista (toinen löytyy samalta sivulta ;). Ja näillä kuorinnoilla hintaa 9,95.

S. 97 Avon Naturals tuotteita s.97. Löydät sieltä Tea Tree & Cucumber- puhdistavan kasvoveden ja kuorinta voiteen (teepuu- tunnetaan antiseptisistä ominaisuuksistaan, virkistää ja kosteuttaa ihoa).
Tuotteet vain 3,65 (nämä myös ihania mökille yms.)

S. 101 Mini Anew setti vain 17 euroa!!! Lomalle kätevät mini pakkaukset!
ja löydät sivuilta muitakin Anew tarjouksia. Anew tuotteethan ovat sitten niitä tuotteita jotka hoitavat enemmän ihoa (eli osaa voi käyttää kuuriluontoisesti esim. clinical tuotteet)

S. 113 Solutions Balanced + Matte tuotteet rasvoittuvalle iholle. Muista näitten tuotteiden käytössä että kannattaa välillä vaihdella ja tarkkailla ihon kuivumista. Liika kuivuminenkin tuottaa iholle näppyjä ja epäpuhtauksia.




S. 118-121 Nyt tuntuu et näitä tuotteita ei oikein tarvii, mutta uskon että ilma vielä lämpenee (toivottavasti) Eli aurinko tuotteet, itseruskettavat ja auringon oton jälkeiset tuotteet. Ja s. 122-123 löytyy tarjouksessa, avon sun tuote vain 5,95 per mikä tahansa muu esitteestä ostamasi tuote.

S. 124 Naturals shampoot edullisesti ( uutuus nauris, erittäin hyvä mutta tuoksuu mielestäni ihan miehille tarkoitetulta. tekee hiukset silti ihanan tuntuiseksi.)

S. 142 Kylpyvaahdot 2,95 per mikä tahansa muu ostamasi tuote esitteestä. (voi käyttää suihkugeelin asemesta ja itsellä myös ihan käsisaippuana, koska tuoksu vaihto ehtoja on, aivan ihania ja on iholle hellempi kuin käsisaippuat.)

S. 146-147 Löydät pojille Hot Wheels tuotteet ja neideille Hello kittya, ihania ihania. (voihan näitä aikuisetkin käyttää :) ) Nämä erittäin hyviä lahja ideoita! (esim. noihin hot wheels tuotteisiin kun lisää auton ni onpas kiva setti lahjaksi)


Huomaa, kuvastossa edullisesti suihkugeelejä, myös pumppu pulloissa ja shampoita. Kannattaa ostaa varastoon ja viedä vaikka tuliaisena mökkeilijöille tai omille mökeille ja kotiin.

S. 159 All in one- pedikyyri hintaan 4,95. Tällä tuotteella jalat nopsasti kuntoon. Voiteessa saksanpähkinää, hohkakiveä ja karpalon siemeniä jotka kuorii jalat hellävaraisesti. (hinta ei ole paha, ja tuote 150ml putelissa)

Takasivulla ihanat summer white EdT edullisesti 7,95/kpl per mikä tahansa muu ostamasi tuote esitteestä. Vaihtoehtoja on 3 erilaista ihanaa kesäistä tuoksua.

Taas siis ihania tarjouksia luvassa ja uutuuksia  ja jos ei konsulttia läheltä löydy niin ota vaan yhteyttä niin tehdään sinulle tunnukset joilla pääset tilausta tekemään ja toimitus tulee nopeasti lähimpään matkahuoltoon :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti