AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

torstai 30. toukokuuta 2013

Kesä mielessä...


Tuntuu että aikaa vaan viettäis enemmän ja enemmän ulkona. On vaan niin törkeen ihanat ilmat ja pakosti tulee mieleen ajatus, millaiset kelit sitten on kun oma loma alkaa (viikkoa ennen juhannusta).

Tänään sitten saapuu Avonin paketti ja voi kun ootan taas niitä uutuuksia, että pääsee kokeilemaan ja laittelen sitten mitäs sieltä löytyi ;)

Ihanaa aurinkoista ilmaa kaikille ja IHANA kun on saanut uusia lukijoita huissin paljon JA TERVETULOA LUKIJOIKSI :D ja arvontahan on vielä muutamia päiviä voimassa. Nyt ripee osallistuminen vielä :))

 Omenapuun kukkia, joitain päiviä sitten, nythän se kukkii aivan ihanasti :)
 Paprikan ja chilintaimet saivat oman kasvihuoneen :D (Onko kellään tietoa miten noita voi lannoittaa, millä ? Vai eikö niitä pidä?) Katsotaan miten viihtyyvät :)
 Maljakkona Hyvän tuulenpuodista tilattu ihana kannu :)
 Neitin kanssa päivitettiin kukkapenkkiä, johon siis piti tulla vaaleanpunaista ja valkeaa (ostajille ilmeisesti tuli värisokeus x) No itse lähdettävä niitä vielä ostelemaan :D Eli noi väliaikaisesti tuossa :D)
 Samoin, lyhdyssä olevat orvokit voi vielä vaihtua :) Tuo karahka löyty ihan liian läheltä ja se sopikin niin hyvin lyhtyä pitämään :) Ensin rupesin kitkemään heiniä tuosta ympäriltä mutta ehkä se onkin parempi vähän tuollaisena ylikasvaneena, ei niin siistinä. Joten tuota vaan pitää saksia x))


Alla kuvia muuttolintu auroista. Tästä talon ylitse lensi päivän (maanantaina) aikana ihan hirveän paljon muuttolintuja. Myös joutsenaura, jossa 30 lintua (muksujen kanssa nopeasti laskettuna ) Ja eihän se kamera silloin ollut kädenulottuvilla. Mutta tuossa nuita muita :D

Ihanaa päivää Kaikille teille <3 br="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti