AvonMinttu

AvonMinttu

Tervetuloa Sivulleni

Tervehdys! Sivua pitää Avon Tiimijohtaja/Kauneuskonsultti itäisestä suomesta. (Jos tahdot tutustua Avon maailmaan ni eikun yhteyttä tänne päin.) Alunperin blogin piti käsitellä vain ja ainoastaan kauneutta ja Avonia, mutta toisen blogin temppuiltua päätin höpistä sitten elämää tänne puolellekkin :)

m.jaatinen@hotmail.com

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ilta Planet Spa.n kanssa :)

 (Ei ajastus toiminut näköjään, joten laitetaan tämä nyt)
Kasvonaamiot kehiin! Ja ennen illan tiukkaa peliä, sai tämä mamma luxury hetken with the Planet Spa. Saunan jälkeen on ihana hemmotella itseään kuorinnalla ja kasvonaamiolla.

Tänään kuorintana jo niin tutuksi ja hyväksi todettua Avon Naturals granaattiomena ja naamiona Planet Spa ylellisesti elvyttävä kasvonaamio, mustalla kaviaarilla.
Käyttö: Levitetään ohut kerros kuivalle, puhtaalle iholle, välttää silmänympärysihoa ja hiusrajaa. Annetaan kuivua n.20min ja kuoritaan pois. Käyttää kannattaa vain sen 1-2 kertaa viikossa!
Kuorinta on kimaltelevaa joka tuo myös arjen ihonhoitoon sitä Luxusta :)


No mutta, nämä kalvonaamiot on niin jänniä. kasvot on kuin lateksilla päälystetyt, siis hymyily ei ole helppoa :) ja rypyt on suorana ja iho on tasainen :D

Naamio siis "revitään" kasvoista pois. naamio on iholla kirkas ja kimaltava.

Iho tuntu naamion jälkeen tosi raikkaalta, kiinteältä ja elpyneeltä? :) Itse huuhtelen kasvot naamioitten jälkeen ja pyyhkäisen vielä Solutionsin elvyttävällä kasvovedellä. Sitten annan ihon "hengähtää" ennen kasvoveden levitystä (eli pidän vähän taukoa)

Seuraavaksi Planet Spa ylellistä silmänympärysalueen siloittajaa.

Käyttö: Taputellaan kevyesti ylä-ja alaluomialueelle. Käytä aamuin ja illoin puhdistuksen jälkeen.
Muistutuksena että pieni määrä riittää silm.ymp. voidetta, joten tuote on riittoisaa.

Ja sitten mustaa kaviaariuutetta sisältävää ylellistä kosteusvoidetta.

Käyttö: Taputellaan pienimäärä tuotetta otsaan, poskille,leualle. Siloitetaan sormella kevyin  ylös- ja ulospäin suuntautuvin liikkein.

Tuote imeytyi todella hyvin!

Ja nyt katsomaan suomen peliä :) Kasvot hoidettuna :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti